Σελίδες

ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 91.2

Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ

            Με τον Μεγάλο Εσπερινο και την περιφορά της θαυματουργής εικόνας της Αγίας Τριάδας στους κεντρικούς δρόμους της Νέας Φιλαδέλφειας, έληξαν οι θρησκευτικές εκδηλώσεις που με μεγαλοπρεπεια και λαμπρότητα έγιναν και εφέτος, στον Τριαδικό Θεό.
            Πλήθος κόσμου, πιστών προσήλθε το απόγευμα χθες για να προσκυνησει την Αγία και Θαυματουργή εικόνα του Τριαδικού Θεού και για να ακούσει στο κήρυγμα του, τον πνευματικό του Ποιμεναρχη τον ακούραστο και αγαπητό σε όλους, τον Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας, τον Σεβασμιοτατο κ. Γαβριήλ.
            Μετά τον Εσπερινο, Μητροπολίτης, κλήρος και λαός ακολούθησαν την Περιφορά της Θαυματουργής Εικόνας, στους δρόμους και στο Κέντρο της Πόλης και στη συνέχεια, ο προϊστάμενος του ΙΝ της Αγίας Τριάδας εδώ στην Νέα Φιλαδέλφεια, ο Αρχιμανδριτης π. Αλέξανδρος ευχαρίστησε τους πιστούς,  τον Μητροπολίτη και τις Αρχές της Νέας Φιλαδέλφειας. Έπειτα μίλησε ο Σεβασμιοτατος Μητροπολίτης κ.  Γαβριήλ, τονίζοντας ότι "όταν ο λαός είναι ενωμένος τότε η άμυνα του γίνεται πιο ισχυρή, ιδιαίτερα τούτες τις κρίσιμες ώρες που περνάμε".
            Στο τέλος όλοι μαζυ εψαλλαν τον Εθνικό μας Ύμνο και μετά τα χρόνια πολλά ευχήθηκαν και του χρόνου.
Γιώργος Κοντονής

Δεν υπάρχουν σχόλια: