Σελίδες

ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 91.2

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

"...Η ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΕΜΠΛΟΥ"!


 
          Με επισημοτητα και θρησκευτική ευλάβεια,πραγματοποιηθηκε στόν Ιερό Ναό της Υπαπαντής τού Χριστού στήν Υδρα η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Ναού, την οποία ευλόγησε, κάνοντας παράλληλα και τόν απολογισμό του έργου για το 2015, ο προιστάμενος του ΙΝ ο Αρχιμανδριτης π. Θεόδωρος Θεοδοσίου.



             Στήν ομιλία του ο π. Θεόδωρος, αφού ευχαρίστησε ολους οσοι εργάστηκαν και βοήθησαν την Ενορία, αλλά και τούς δωρητές, αναφέρθηκε ιδιαιτερα πολύ οχι στίς εργασίες που εγιναν μεσα στο 2015 στόν Ιερό Ναό, αλλά σε εκείνες που ΠΡΕΠΕΙ να γίνουν τουτο τόν χρόνο. Και οπως ειπε  ο π. Θεόδωρος Θεοδωσίου στην "επιδιόρθωση και ανασύσταση τού Τέμπλου του Ιερού Ναού", κατι που πρέπει να γίνει ΑΜΕΣΑ.
               Ακολούθως ο προιστάμενος τού ΙΝ κάλεσε τόν Δήμαρχο Υδρας τον κ. Γ. Κουκουδάκη να έρθει στό βήμα. Ο κυριος δήμαρχος αναφέρθηκε στην εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας και μίλησε με κολακευτικά λογια "για το εργο που επιτελείται στόν συγκεκριμένο ΙΝ της Υπαπαντής του Χριστού".  Καί Τόνισε στο σημείο αυτό την συμπαράσταση τού Δήμου.


     
              Κατα τήν διάρκεια της τελετής της ευλογίας και της κοπής της Βασιλόπιτας, έψαλλε ο καλήφωνος ιεροψάλτης του Ιερού Ναού Στεφανος Φραντζής.
Ανταποκριτής Υδρας

                 ΔΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΚΟΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ
                 ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ 
                 ΣΤΟΝ Ι Ν ΤΗΣ ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ
                 Φωτογραφίες, οπως και το video, που μου εστειλε ο φίλος και συνεργάτης στην Υδρα      Σπήλιος Σπηλιώτης, τον οποιο και ευχαριστώ πολυ.
                 Το video μπορειτε να το βλέπετε στην WEB TV KONTONIS στο http://kontonistv.blogspot.gr










Δεν υπάρχουν σχόλια: