Σελίδες

ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 91.2

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΕΡΓΟ


   
           Ειναι γεγονός.
           Η "ΑΠΟΣΤΟΛΗ" της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών επιτελεί ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΕΡΓΟ.
           Και ειναι κάτι που όλοι το παραδέχονται!
           Καθημερινά η "ΑΠΟΣΤΟΛΗ" μοιράζει 10.000 μερίδες φαγητού, απο τα Ενοριακά Κέντρα της. Αποδέκτες του συσσιτίου χιλιάδες συνάνθρωποι μας, που το εχουν ανάγκη...
           Ετσι τήν Παραμονή των Χριστουγέννων η διανομή φαγητού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής συμπλήρωσε τίς 18.600.000 (!) μερίδες, κάνοντας πράξη την δήλωση του Αρχιεπισκόπου "κανείς άνθρωπος χωρίς φαγητό"!


     
             Μιλώντας ο Γενικός Διευθυντής του Φιλανθρωπικού Οργανισμού "ΑΠΟΣΤΟΛΗ" ο συνάδελφός μου Κωστής Δήμτσας τόνισε πως, "...για εμας στήν ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ειναι απλά ενα σταθμός στην διαρκή και καθημερινή προσπάθεια πού κάνουμε προκειμένου να εξασφαλίζουμε αποδεκτές συνθήκες διαβίωσης στούς συνανθρώπους μας, που μας εχουν ανάγκη..."!
              
                       Η ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΣΤΗΝ "ΑΠΟΣΤΟΛΗ"
               Λίγες ώρες πρίν την Ανατολή του 2016, ο Αντιπρόεδρος του Φιλανθρωπικού Οργσνισμού  ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας Φιλαδελφείας, ο Σεβασμιοτατος κ. Γαβριήλ ευλόγησε  και έκοψε την Βασιλόπιτα.
               Ο Σεβασμιότατος κ. Γαβριήλ μετέφερε τίς ευχές του Πρωτεργάτη του Οργανισμού ΑΠΟΣΤΟΛΗ, του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου και στη συνέχεια μίλησε γα το μεγάλο και πολύ-πολύ σπουδαίο έργο  της!

   
             Ο Σεβασμιοτατος κ. Γαβριήλ αφού αναφέρθηκε στο πλούσιο  σε δράση έργο του Οργανισμού, μίλησε για τούς  συντελεστές τονίζοντας πως, "Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ βγήκε απο τα ελληνικά όρια. Συνεργασίες έχουμε οχι μόνο με την Αμερική και τήν Ομογένεια, αλλά και με άλλες χώρες του Εξωτερικού. Κι'αυτό δείχνει το εύρος των δυνατοτήτων που υπάρχουν και με ενα προσωπικό κατάλληλα καταρτισμένο να ανταπεξέρχεται στίς προκλήσεις αυτές..."!



    
              Και ο Σεβασμιοτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ, που ειναι κόσμημα για την Ελλαδική Εκκλησία, κατέληξε με ευχές για ΥΓΕΙΑ πάνω απο ολα για το δύσκολο 2016. Και απευθυνόμενος και πάλι στούς συντελεστές του έργου του Φιλανθρωπικού Οργανισμού ΑΠΟΣΤΟΛΗ είπε "Σας συγχαίρω".
              Προσωπικά λέω μπράβο στον Μακαριοτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλαδος κ. Ιερόνυμο για το ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΕΡΓΟ, όπως επισης στόν Αντιπρόεδρο τόν Σεβασμιοτατο Μητροπολίτη κ. Γαβριήλ, καθώς και στον καλο φίλο μου απο τα παλιά τον συνάδελφο μου Κωστή Δήμτσα, που εχει την Γενική Διεύθυνση του Οργανισμού.
              Συγχαρητήρια σε ολους.
Γιώργος Κοντονής 

Δεν υπάρχουν σχόλια: