Σελίδες

ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 91.2

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση από το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς

Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση από το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς
Σε μία κατάμεστη από κόσμο και παιδιά αίθουσα Εκδηλώσεων του Πειραϊκού Συνδέσμου, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2018 η μεγάλη Εορταστική Εκδήλωση του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, για τις επερχόμενες ημέρες του Αγίου Δωδεκαημέρου.

Στην εκδήλωση, οι από 400 νέοι και παιδιά των Κατηχητικών Σχολείων και των Νεανικών Ενοριακών Συντροφιών της Μητροπόλεώς μας, προσπάθησαν να μεταδώσουν στους παρευρισκόμενους το πραγματικό μήνυμα και νόημα της μεγάλης Δεσποτικής Εορτής των Χριστουγέννων.
Όλα αυτά πλαισιωμένα από Θεατρικά σκετς και δρώμενα, Παιδικές και Νεανικές Χορωδίες των Ενοριών και νέους που προσπάθησαν να καταδείξουν σε όλους, το γεγονός ότι τα Χριστούγεννα δεν είναι μόνο δέντρα, φώτα, φαγητό και διασκέδαση, αλλά κάτι ουσιαστικότερο στην καθημερινότητά μας. 

Στο τέλος της Εκδήλωσης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.Σεραφείμ στην σύντομη ομιλία του, ευχαρίστησε όλα τα παιδιά καθώς και τους υπευθύνους Ιερείς και Κατηχητές, οι οποίοι διακονούν στις κατά τόπους ενορίες και στην συνέχεια τιμώντας και φέτος την Ιερατική Οικογένεια, παρέδωσε σε όλους του Ιερείς, τις Πρεσβυτέρες και τα παιδιά από ένα συμβολικό δώρο λόγω των εορτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: