Σελίδες

ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 91.2

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

ΙΕΡΩΝΜΟΣ: "MHN ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΙΗΘΗΣΟΥΝ..."!!!

   Γράφει ο Γιώργος Κοντονής


         "Όσοι ελπίζουν οτι οι ξένοι θα μας σώσουνε ειναι γελασμένοι. Μπορεί να βοηθήσουν. Καλά ειναι τα αιτήματα πρός τα έξω, αλλα αν δέν μπορέσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΥ να πιάσουμε τα προβλήματα και να τα χαλιναγωγήσουμε, ΔΕΝ ΛΥΝΟΝΤΑΙ..."!
         Τόνισε χαρακτηριστικά (εχει απόλυτα δίκιο) ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Ελλάδος, μιλώντας στα εγκαίνια της έναρξης των μαθημάτων του Ελεύθερου Πανεπιστημίου, στο Δήμο της Πεντέλης.

   
            Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, ο Μακαριοτατος κ. Ιερώνυμος αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ τονίζοντας πως, "...Δημιουργούνται τέτοιες οάσεις στην Ελλάδα απο το ανοικτό Πανεπιστήμιο εδώ στην Πεντέλη. Οι προσκλήσεις που έρχονται απο όλη τήν Ελλάδα ειναι παρήγορες και αισιόδοξες. Διότι δέν πρέπει να αφήσουμε στά χέρια άλλων ανθρώπων την χάραξη των γραμμών και τήν υλοποίηση των προγραμμάτων..."!


               Ο Μακαριότατος κ. Ιερώνυμος είπε πως "είμαι ξαφνιασμένος ευχάριστα απο τήν ομιλία του Δημάρχου (Δήμαρχος ειναι ο φίλος μου Δημητρης Στεργίου-Καψάλης) γιατί δέν γνώριζα με τόσες λεπτομέρειες τήν ιστορία της περιοχής..."!
               Καί πραγματικά, ο Δήμαρχος κ. Στεργίου ανέπτυξε με κάθε λεπτομέρεια την ιστορία του Δήμου Πεντέλης που δέν ξάφνιασε μόνο τον Αρχιεπίσκοπο, αλλα μας εντυπωσίασε ΟΛΟΥΣ!
Γιώργος Κοντονής

Δεν υπάρχουν σχόλια: