Σελίδες

ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 91.2

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟΥ κ. ΓΑΒΡΙΗΛ



         Ειναι αληθεια.
         Από τήν ημερα που ανέλαβε Μητροπολίτης Ποιμενάρχης της Ιεράς Μητροπολης Νέας Ιωνίας Φιλαδελφείας ο Σεβασμιοτατος κ. Γαβριήλ, η Επαρχία του αρχισε να αναπτύσσεται.
         Νέος άνεμος αναδημιουργίας πνέει πλέον σε ολους τους Δημους που αποτελούν την Επαρχία της Ιεράς Μητρόπολης Νεας Ιωνίας Φιλαδελφείας. Και ολοι πια μιλανε με τα καλυτερα λόγια για τον Α Ξ Ι Ο  Ποιμεναρχη μας, τον Μητροπολίτη τον Σεβασμιοτατο κ. Γαβριήλ, ο οποιος μεσα σ'ενα σύντομο χρονικό διάστημα (σε 365 ημερες) κατάφερε και ενεργοποίησε τούς πάντες και τα παντα.
          Ετσι ημερα με τήν ημερα το σπουδαιο εργο που ο Σεβασμιοτατος κάνει αρχίζει να φαινεται, παίρνοντας σάρκα και οστά, οκά οσα ειχε πει.
         Κάνοντας τα λόγια ΠΡΑΞΗ. 
          Κι'αυτό εχει μεγάλη σημασία.


        Η υπόσχεση που εδωσε ο Μητροπολίτης μας κ. Γαβριήλ στόν ενθρονιστήριο λόγο του, οτι ο στοχος  και ο σκοπός του ειναι να μήν υπάρξει ουτε ενας πεινασμένος στήν Μητρόπολη του, εγινε πραγματικότητα.
         Σήμερα ενα χρόνο μετά τα αποτελέσματα απο τό δύσκολο εργο που ο Σεβασμιοτατος εχει αναλαβει φαίνονται και ειναι σε ολους γνωστα. 
         Εδω θα πρεπει να υπογραμμίσω πως ΟΛΟΙ μιλανε, για το εργο που επιτελεί ο Σεβασμιοτατος μαζυ με τον άμεσο συνεργάτη του τον Αρχιμανδρίτη και Πρωτοσυγγελο της Ιεράς Μητρόπολης τόν π. Επιφάνιο Αρβανίτη καθώς και μέ ΟΛΟΥΣ τούς ιερείς αλλα και τους λαϊκούς, με τα καλυτερα λόγια.
         Ενα εργο που ημερα με τήν ημερα γινεται πιο μεγάλο και πιο σπουδαίο.
        Αυριο Κυριακή (31 Ιανουαρίου 2016) στις 10.30  στόν Ιερό Καθεδρικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου ο Σεβασμιοτατος κ. Γαβριήλ εγκαινιάζει το Κοινωνικο Παντοπωλείο "ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΓΑΠΗΣ", απο το οποιο τα άτομα που εχουν ανάγκη θα προμηθεύονται τα απαραίτητα αγαθά.
        Ηδη ετοιμάζεται κι ενα ακόμα Κοινωνικό Κατάστημα με ΡΟΥΧΑ, προκειμενου ολοι οσοι εχουν ανάγκη, μαζυ με ενα πιάτο ζεστό φαγητό να μπορούν να παιρνουν και ρούχα.
         Ειναι ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΞΙΕΠΑΙΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟΥ κ. ΓΑΒΡΙΗΛ.
         Σ'αυτήν την προσπάθεια ΟΛΟΙ μπορούμε να βοηθήσουμε, αρκει ΟΛΟΙ να το θέλουμε.
         Σεβασμιοτατε Γαβριήλ ΕΤΗ ΠΟΛΛΑ
         Α Ξ Ι Ο Σ
Γιώργος Κοντονής 

Δεν υπάρχουν σχόλια: