Σελίδες

ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 91.2

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΓΑΒΡΙΗΛ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΗΝ.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ


 
        Απο σημερα λειτουργεί και στην Νέα Φιλαδέφεια το Κοινωνικό Παντοπωλείο Αγάπης, τα εγκαίνια του οποίου εκανε ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας Φιλαδελφείας ο Σεβασμιοτατος κ. Γαβριήλ και στόν οποιο ανήκει και η ιδέα.
        Στήν ομιλία του, ο Σεβασμιοτατος κ. Γαβριήλ τονισε οτι ενας τέτοιος θεσμός που έλειπε απο την Νέα Φιλαδέλφεια σημερα γινεται πραγματικότητα, ετσι οπως ειδε υποσχεθεί. Και ευχαρίστησε τον Μακαριοτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνων και Πάσης Ελλαδος τόν κ. Ιερώνυμο, ο οποιος προσφερει απλόχερα την βοήθεια του. Ο Σεβασμιοτατος παρακάλεσε τόν Γενικό Διευθυντή του Θεσμού ΑΠΟΣΤΟΛΗ τόν Κωστή Δήμτσα να μεταφέρει στόν Μακαριοτατο τίς θερμές ευχαριστίες της Μητρόπολης Νέας Ιωνίας Φιλαδελφειας.


         
           Ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας Φιλαδελφειας ο Σεβασμιοτατος κ. Γαβριήλ τονισε μιλώντας για το εργο του Θεσμού ΑΠΟΣΤΟΛΗ οτι "...με την βοήθεια της συνετέλεσε πολυ, ιδιαιτερα στα νησιά μας οπου οι προσφυγες ερχονται αψηφώντας τους κινδύνους του Αιγαίου,  στην υποδοχή των αδελφών μας που έφυγαν απο την χώρα τους για να σωθούν απο τόν πόλεμο..."
             Και φυσικά,ο Σεβασμιοτατος ανέφερε λεπτομέρειες για την βοήθεια του Θεσμού της Αρχιεπισκοπης Αθηνών ΑΠΟΣΤΟΛΗ στην υποδοχή,των προσφύγων...



       Στή συνέχεια τόν λόγο έλαβε ο Γενικός Διευθυντής του Θεσμού ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ο οποιος τόνισε ιδιαιτερα πολυ, τό πως η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ξεκινησε και εφθασε σημερα να ειναι ο μεγαλύτερος Κοινωνικός Θεσμός στην Χώρα μας. Και ευχαρίστησε τόν κ. Γαβριήλ ο οποιος ως Αντιπρόεδρος της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ βοήθησε και βοηθάει τα μέγιστα στην άνοδο του Θεσμού.
       
         Υστερα ο Σεβασμιοτατος κ. Γαβριήλ, ο Γενικός Διευθυντής κ. Δήμτσας και ο Δήμαρχος κ. Βασιλόπουλος, εκαναν τα αποκαλυπτήρια της στήλης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αγάπης και αμέσως μετά Εψάλλη Αγιασμός χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου κ. Γαβριήλ. 
         Τόν Αγιασμό παρακολούθησαν ο Δήμαρχος κ. Βασιλόπουλος, ο κ. Γιώργος Αράπογλου, ο κ. Αποστολος Κόντος ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και δημοτικοί σύμβουλοι της Νέας Φιλαδέλφειας, δημοτικοί σύμβουλοι γειτονικών Δήμων και πολλοί πιστοί, ο οποιοι και ευχαρίστησαν τον Σεβασμιοτατο για το εργο που κανει ωστε να μην υπάρχει ουτε ενας πεινασμένος, σημερα που οι συνθήκες στήν Ελλάδα ειναι τραγικές!




         Στό τέλος του Αγιασμού ο Σεβασμιοτατος κ. Γαβριήλ αφου ευχαριστησε για αλλη μια φορά την ΑΠΟΣΤΟΛΗ και τον Μακαριοτατο κ. Ιερώνυμο για την βοήθεια τους, ζητησε την συνεργασια ολων προκειμένου και το εργο αυτο να ΕΠΙΤΥΧΕΙ.
          

         Ακολούθησε το κέρασμα σε ολους για την καλη αρχη, με πολλές ευχές για ευόδωση του έργου του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αγάπης κι'εδω στήν Νέα Φιλαδέλφεια...
          Σεβασμιοτατε ετη πολλά
          Α Ξ Ι Ο Σ
Γιώργος Κοντονής 
       
           Σημ. Συντ.
        Θέλω απο καρδιάς να ευχαριστήσω τον καλο φίλο και άμεσο συνεργάτη μου τόν Χρήστο Αμπατζόγλου για τίς πολλές και ωραίες φωτογραφίες του.
Γιώργος Κοντονής 


Δεν υπάρχουν σχόλια: