Σελίδες

ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 91.2

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛ!

           Ειναι γεγονός!
         Το Ελληνικό δαιμόνιο βρίσκεται παντού! Δέν κρύβεται! Δέν χάνεται ποτέ! 
         Ναι! 
         Ειναι παντού! Ζεί και βασιλεύει!
         Αυτό απέδειξε και ο ποδοσφαιρόφιλος ιερέας Αναστάσιος Σαλαπάτας, ο οποιος Διακονεί την Αρχιεπισκοπή Θυατειρων, ως Ιερατικός προϊστάμενος της Ελληνορθόδοξης Κοινότητας Αγίου Παντελεήμονα στο Βορειοδυτικό Λονδίνο!
         Ο ιερέας αυτός ειχε τήν ιδέα να "φτιαξει", να ιδρύσει μία ποδοσφαιρική ομάδα, την St. Panteleimon FC, η οποία μάλιστα εχει μπει δυναμικά στό παιχνίδι! Ο προπονητής της ομάδας, προέρχεται απο την Premiership! Δηλαδή, απο τήν δεύτερη επαγγελματική κατηγορία της Αγγλίας!!!
         Η ιδέα της ίδρυσης της ομαδας, ηρθε στά μέσα του Μαίου!
         Ηταν "μια φωτεινή, φωτεινότατη, ηλιόλουστη και ιστορική ημέρα για την Κοινότητα τού Αγίου Παντελεήμονα στό Βορειοδυτικό Λονδίνο", έλεγε τό τηλεγράφημα που έφθασε απο τήν Αγγλική πρωτεύουσα, προ ημερών!
         Η ομάδα που πήρε το όνομά της "Αγιος Παντελεήμων - St. Panteleimon FC", εχει φορέα την Ενωση Νέων Επιστημόνων και Επαγγελματιών της Κοινότητας του Αγίου Παντελεημονα, στην οποία Διακονεί ο καταγόμενος από το Ναύπλιο ιερέας, ο π. Αναστάσιος Σαλαπάτας, "με τίς ευλογίες του οποίου φτιάχτηκε και η ομάδα"!
            Οπως τόνισα προπονητής στήν ομάδα ανέλαβε, ο γνωστός ποδοσφαιράνθρωπος του Αγγλικού ποδοσφαίρου Gary Karsa, ο οποιος μέχρι πρότινος ηταν ο δεύτερος προπονητής στήν πρώτη ομάδα της Aston Villa, η οποία αγωνίζεται στην Αγγλική Premiership!
         Όσον αφορά τό σήμα της ομάδας εμπεριέχει τα Εθνικά σύμβολα (το εθνόσημο και αρχαιοελληνική κολώνα) και Χριστιανικά (τον Τίμιο Σταυρό και τόν Δικέφαλο αετό) καθώς και τά χρώματα των σημαιών Ελλαδος και Κύπρου! Μπλε και Κίτρινο!
             Η έδρα της ομάδας ειναι το πολύ καλο γήπεδο (το βλεπετε και στην φωτογραφια που μας εστειλαν...) στίς εξαιρετικές εγκαταστάσεις τής Αγγλικής ποδοσφαιρικής ομάδας Barnat FC! Το γήπεδο απέχει μόλις 1,8 μίλι απο τήν Κοινότητα του Αγίου Παντελεήμονα καί τής Αγίας Παρασκευής, στό Βορειοδυτικό Λονδίνο!
         Ολόψυχα, καλη επιτυχια!
             Νίκες και πολλα ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛ!!!
Γιώργος Κοντονής





Δεν υπάρχουν σχόλια: