Σελίδες

ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 91.2

Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Ν Τ Ρ Ο Π Η

• Άνανδρη επιθεση απο την τηλεόραση!
• Κοίταξε ποιος μιλάει...
• Η απάντηση της Αρχιεπισκοπής!

            Ρεε παιδί μου κάποιοι εκει στόν ΣΥΡΙΖΑ, θέλουν να αποδείξουν οτι ειναι...βασιλικότεροι του βασιλέως! Οτι ειναι πιο άθεοι και απο εκείνους που το εχουν δηλώσει! Και ολα αυτα, για να δείξουν στόν αρχηγο και σε κάποιους αλλους, άριστη διαγωγή...
            Ετσι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο Νίκος Φίλης, που ηταν καλεσμένος της πρωινής εκπομπής του MEGA για την πολιτική κατάσταση, οταν καποια στιγμη, η εκπομπη συνδέθηκε "απ'ευθείας" με τον ΙΝ της Αγίας Βαρβάρας στον Ομώνυμο Δήμο και έδειχνε τον κόσμο να σπεύδει και να προσκυνά τό Ιερό Σκήνωμα της Αγίας, βρήκε τήν ευκαιρία και άνανδρα επιτέθηκε φραστικά κάνοντας λόγο για "εμπόριο λειψάνων"
            Μάλιστα εκανε επίθεση και στον Πάνο Καμμενο, για την υποδοχή των Ιερών Λειψάνων "με τιμές Αρχηγού Κράτους". Τόλμησε δε, να πει ακομα, στο Ραδιοφωνο αυτη την φορα, πως "δυο φορές ειχαμε υποδοχή με τιμές Αρχηγου Κράτους. Την μία με το Αγιο Φως και την αλλα με την υποδοχή των ιερών λειψάνων της Αγίας Βαρβάρας. Επι ΣΥΡΙΖΑ ειχαμε δηλαδή υποδοχή δύο...Αρχηγών Κρατών"!
         Απάντηση στον κ. Φίλη, εδωσε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της Αρχιεπισκοπής Αθηνων, ο Χάρης Κονιδάρης, τονίζοντας μεταξυ άλλων οτι "εμπόριο λειψάνων κανει ο ίδιος ο κ. Φίλης. Εμπορεύεται τα λείψανα ενός δήθεν αριστερού αντικληρικαλισμου, ο οποιος και παραπέμπει σε περιόδους μεσαίωνα, αφού επιδιώκει να περιορίσει τη συνταγματική κατοχυρωμένη ελευθερία της θρησκείας. Καλόν θα ειναι ο κ. Φίλης να ερωτήσει ο ίδιος τους ασθενείς που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο, εαν επιθυμούν η οχι την μεταφορά του ιερού λειψάνου, αλλά να διδαχθεί απο την στάση του πρωθυπουργού της χώρας Αλέξη Τσίπρα, ο οποιος σέβεται απόλυτα το θρησκευτικό συναίσθημα των Ελλήνων και αποφεύγει να πέφτει στήν παγίδα παρωχημένων προοδευτικών λαϊκισμών"!
          Προσωπικα με μια λεξη  θα σχολιασω τα λεγόμενα του Νίκου Φίλη για "εμπόριο λειψάνων", την ωρα που ο βαθιά θρησκευόμενος Ελληνικος λαός, τα "πάντα ολα" τα εχει πια, μιας και οι πολιτικοί δεν μπορουν να κανουν κάτι, εναποθέσει μονο στο Θεό και στην πίστη του σ'αυτόν.
              Ντροπή ρεε!
              Ντροπη.
Γιώργος Κοντονής




Δεν υπάρχουν σχόλια: