Σελίδες

ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 91.2

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΘΕΜΑ

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
            Μπορεί τό μήνυμα που έστειλαν οι περίπου 500χιλιαδες Ελληνίδες καί Έλληνες από το μεγαλειώδες Συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης για το Μακεδονικό Εθνικό μας Θέμα, να μην το έλαβαν υπ'οψην τους ο Τσίπρας, ο Καμμένος  και τ'αλλα παιδιά της Συγκυβέρνησης, όμως το ΕΛΑΒΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΥΠ'ΟΨΗΝ ΤΟΥ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ!
           Έτσι καί ύστερα από τά μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής που τόν επισκέφτηκαν στό γραφείο του, ο Μακαριότατος άλλαξε στάση!.. Άλλαξε ρότα...
           Πήρε θέση υπέρ του Συλλαλητηρίου και δήλωσε πως την Ιερά Σύνοδο, θα εκπροσωπήσει ο Αντιπρόεδρος της ΔΙΣ ο Μητροπολίτης Σύρου, Τήνου καί Μυκόνου, ο Σεβασμιότατος κ. Δωρόθεος Β', ο οποίος και θα αναγνώσει-διαβάσει και τό μήνυμα της Συνόδου.
           Λέγεται μάλιστα πως στην εξέδρα θα τόν πλαισιώνουν καί μέλη της Ιεράς Συνόδου.
           Πολλά ακούγονται ότι είναι αυτά που έκαναν τόν Αρχιεπίσκοπο να αλλάξει θέση-ρότα!    
           Πολλοί λένε πως δέν είναι μόνο οι διαβεβαιώσεις που έλαβε από την Επιτροπή που τον επισκέφθηκε και που τον διαβεβαίωσε πως δέν υπάρχει Κόμμα ή πολιτικός που να ηγείται του Συλλαλητηρίου, παρά μόνο Μακεδονικές Οργανώσεις, αλλά τό γεγονός πως φοβήθηκε πως με την απαγόρευση θα είχε διαφορετικά αποτελέσματα και άλλαξε πλεύση!!!
           Δηλαδή, τήν Κυριακή και παρά την απαγόρευση, θα πήγαιναν, αν όχι όλοι οι περισσότεροι Αρχιερείς στο Συλλαλητήριο με αποτέλεσμα να εκτίθετο ο Αρχιεπισκόπος στούς πιστούς και γενικά στο λαό...
        "Άρα έκανε κολωτουμπα..."! Μου είπε ενας καλός φίλος κι'απο τα πρωτοκλασάτα ονόματα του πολιτικού μας στερεώματος!


          Η απάντηση...δική σας!
          Τώρα.
          Όλοι οι δρόμοι αυτή την Κυριακή οδηγούν στήν Πλατεία Συντάγματος.
          Θα είμαστε όλοι εκεί...
Γιώργος Κοντονής 
           

Δεν υπάρχουν σχόλια: