Σελίδες

ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 91.2

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

"ΤΟ'ΠΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ..." ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΑΝ 8000 ΘΕΑΤΕΣ ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ!

Γράφει ο Γιώργος Κοντονής

                 Μεσα σε μιά λαοθάλασσα, που κατέκλυσε το Ηρώδειο τα Μουσικά Δρώμενα ΜΙΚΡΑΣΙΑ...ΦΕΥΓΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΛΕΓΑΜΕ, εγιναν κτήμα ολόκληρης τής Ελλαδας...
                 Τριακόσιοι και πανω Καλλιτέχνες υπό την Καλλιτεχνική Διεύθυνση του Ζαχαρία Καρούνη εδωσαν τον καλυτερο εαυτόν τους και χειροκροτήθηκαν απο 8000 θεατές!
                "Το'πα και στο ξαναλέω...", τραγούδησαν ΟΛΟΙ μαζί! Ακόμα και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, που παρέστη στην εκδήλωση, ο Αρχιεπίσκοπος ο Μακαριοτατος κ. Ιερώνυμος, δεκαδες Αρχιερείς και φυσικά οι 8000 θεατές που γεμισαν σε κάθε γωνία τό Ηρώδειο, το βραδυ της Κυριακής 04 Σεπτεμβρίου 2016.
                 Οταν στο τέλος της παράστασης ο Ζαχαρίας Καρούνης αναφερθηκε ευχαριστώντας τον,  στον Μητροπολίτη Νεας Ιωνίας Φιλαδελφείας τόν Σεβασμιοτατο κ. Γαβριήλ, ο κοσμος ξέσπασε σε παρατεταμένα χειροκροτήματα, δείχνοντας ετσι την μεγάλη αγάπη του.
                 Και ακριβώς σ'αυτη την αγάπη αναφερθηκε στο τέλος της εκδήλωσης μιλώντας ο Μακαριοτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πασης Ελλαδος κ. Ιερώνυμος λέγοντας "...ο δικός σας Γαβριήλ ειναι και δικό μου παιδι"! Στο σημείο αυτο ο κόσμος χειροκρότησε πολυ για αλλη μια φορά τον Σεβασμιοτατο Μητροπολίτη τον Ποιμεναρχη του κ. Γαβριήλ.
                 Α Ξ Ι Ο Σ 
Γιώργος Κοντονής 








Δεν υπάρχουν σχόλια: