Σελίδες

ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 91.2

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ!!!

           Έγκλημα τα ξημερώματα σήμερα (Τεταρτη 26 Αυγούστου 2015) στην περιοχη Δρυμαδων της Χειμάρρας! 
           Οι Αλβανοί μεσα στο σκοτάδι ισοπέδωσαν γκρέμισαν τον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου,πρίν οι Χριστιανοί προλάβουν καί κάνουν ενα ανθρώπινο τείχος μπροστα απο τον ΙΝ του Αγίου Αθανασίου...
           Ντροπή!
           Θα πρέπει να Τιμωρηθούν ως εγκληματίες...
           Ο Θεός ας τούς συγχωρέσει...

           ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ...
           Δέν πιστευουν!
               Δέν εχουν ουτε Ιερο. Ουτε Όσιο.
                Ετσι πηραν τήν απόφαση και μάλιστα εδωσαν "Ρητή εντολή να γκρεμιστεί ο Ιερός Ναός του Αγίου Αθανασίου", που βρίσκεται στην περιοχη Δρυμάδων στην Χειμάρρα!
           Τήν εντολή εδωσε η Αλβανική Κυβέρνηση, η οποία υποστηρίζει πώς ο Ιερός Ναός ειναι κτισμένος σέ χώρο που εχει χαρακτηριστεί Πολιτιστικό Μνημείο!!!
               Πρίν λιγες ημέρες που λέτε, οπως ο ανταποκριτής της σελιδας μας ΦΩΣ ΧΡΙΣΤΟΥ μετέδωσε "υπάλληλοι του Δήμου Χειμάρρας, που ειχαν την κάλυψη της Αστυνομία της Αλβανίας, σε μια αιφνιδιαστική επιχείρηση εισέβαλαν στον Ιερο Ναο και αφαίρεσαν τίς εικόνες και τα αλλα ιερά με στόχο την καταστροφή της εκκλησίας"!!!
               Μόλις εγινε το αποτρόπαιο αυτο έγκλημα της Αλβανική Κυβέρνησης γνωστό ολοι οι Ορθόδοξοι συγκεντρώθηκαν στό σημείο οπου η Εκκλησία για να εμποδίσουν την κατεδάφιση, το γκρέμισμα του Ιερού Ναου του Αγίου Αθανασίου.
               Θα πρέπει να τονίσω πως, η πρώτη επιχείρηση κατεδάφισης του ΙΝ ειχε γινει το 1972 απο το Κουμουνιστικό καθεστώς! Ομως το 1992 η Κοινότητα των Δρυμάδων έκτισε και πάλι την Εκκλησία του Αγίου Αθανασίου στήν ιδια τοποθεσία και στήν ιδια θέση! Εδω οπου 23 χρονια τωρα οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί  ερχονται να ανάψουν ενα κερί, να προσκυνήσουν και να προσευχηθούν.
               Η Αρχιεπισκοπή τών Τιράνων εχει χαρακτηρίσει αυτο το γεγονός ως ιεροσυλία και άκρως προκλητικό! Με ανακοίνωση της μάλιστα υποστηρίζει και πολυ σωστα υπογραμμίζει οτι, "εγινε κατα παραβίαση της σχετικής νομοθεσίας και με τρόπο που θυμίζει την εποχή του αθεΐστικου κομμουνιστικού καθεστώτος της Αλβανίας"!
              Ο Παντοδύναμος Θεός θα βοηθήσει ωστε ολα να πανε καλά.
Γιώργος Κοντονής










Δεν υπάρχουν σχόλια: