Σελίδες

ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 91.2

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

"ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ..."!!!

            "Ουτε οι Τζιχαντιστές δέν θα εκαναν κάτι τέτοιο!"
               Τόνισε ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδος, ο Κωνσταντινος Κούτρας, αναφερόμενος στο εγκλημα των Αλβανών τα άγρια μεσάνυκτα (προχθές) να γκρεμίσουν τον Ιερο Ναό του Αγίου Αθανασίου στίς Δρυμάδες της Χειμάρρας.
           Το εγκλημα των Αλβανών διεπράχθη υστερα απο εντολή του ίδιου του Πρωθυπουργόυ της Αλβανίας του Έντι Ράμα, ο οποιος τονισε σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες πως "εαν η Αθήνα κτίσει τζαμι, τότε κι'εμείς θα δώσουμε αδεια να ανεγερθεί νέα εκκλησία"!
               Στό σημείο, οπου ηταν ο ΙΝ του Αγίου Αθανασίου οι Αλβανοι -λενε- οτι θα κτίσουν μνημείο προς τιμή του ιεραπόστολου του καθολικισμού Νίλο Καταλάνο. Ποιός ειναι αυτός;
               Η πρώτη αντίδραση του ΥΠΕΞ για την ισοπέδωση του ΙΝ του Αγίου Αθανασίου, εγινε απο τόν εκπρόσωπο τον κ. Κούτρα. Οπως επισήμανε "η καταστροφή ιερών τόπων και αντικειμένων λατρείας νομίζαμε οτι γινόταν μόνο απο τούς Τζιχαντιστές..."!!!
              Με τόν τρόπο αυτόν ο "κύριος εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ", παραλλήλισε ευθέως τίς ενέργειες και αποφάσεις της Κυβέρνησης του Έντι Ράμα με τις αποτρόπαιες και φρικιαστικές πράξεις του Ισλαμικού Κράτους.
               Καί εδω που τα λέμε εχει δίκιο ο κ. Κούτρας. Οι Αλβανοί γκρέμισαν εναν Ιερό Ναό ο οποιος για περισσότερα απο 30 χρόνια ειχε ανοικτές τίς Πύλες Του για τούς Ορθόδοξους Χριστιανούς, που πήγαιναν εκει. Άναβαν ενα κεράκι και ζητούσαν την βοήθεια της Παναγίας Μας.
          "Ειναι για γέλια καί γιά κλάματα που ενα οικοδόμημα σάν γκαράζ (τι λέει ο "ανθρωπος";) το ονόμαζαν εκκλησία"! Δήλωσε χωρίς ντροπη ο πρωθυπουργός της Αλβανίας! Κάποιος πρέπει να του πει δυό...φωνήεντα του κυρίου αυτού, οτι, κάθε σπιτι χριστιανού ειναι και μια εκκλησία. Το κατάλαβες κ. Ράμα η να το ξαναπω; Ε; 
          "ΟΥΔΕΙΣ αχαριστότερος του ευεργετηθέντος"!
              Δήλωσε ως απάντηση στον κ. Ράμα, ο κ. Κούτρας, ο εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ.
          Εκείνο που ειναι βέβαιον ειναι πως η στάση της Αθήνας θα αλλάξει σε ολα τα θέματα που αφορούν την Αλβανια, απο εδω και πέρα...
          Και ετσι πρέπει να γίνει! Αρκετά με τούς δαύτους!!! Εως εδω!
Γιώργος Κοντονής
















Δεν υπάρχουν σχόλια: