Σελίδες

ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 91.2

Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

ΣΤΑΖΕΙ ΑΙΜΑ...

          Με κατάνυξη.
          Με δέος. Και
          Με δάκρυα στα μάτια, οι πιστοί παρακολουθούν τίς τελευταίες ημέρες ενα θαύμα που συντελείται στόν Ιερο Ναό της ΑγίαςΕιρήνης στό Βαθύ της Σάμου.
          Εδω, υπάρχει, φυλάσσεται πιο σωστά η Εικόνα της Παναγία Μας, η οποία τον τελευταίο καιρό εχει γίνει θέμα συζήτησης οχι μόνο στο νησι, αλλα και σε ολη την Ελλαδα.
          Οι πιστοί τις τελευταίες ημέρες βλέπουν έκπληκτοι να "τρεχει αίμα" στό πρόσωπο και στόν λαιμό της Παναγίας. 
              "Θα πρέπει να πούμε, οτι τα σημάδια αυτά τούς προηγούμενους μήνες δέν υπήρχαν"! Ειπαν οι πιστοί και εκαναν τον σταυρό τους!
          Δεν ειναι λίγοι εκείνοι που κανουν λόγο για "Θεϊκό σημάδι" και το συνδέουν με τα δεινά που περνάει η χώρα μας! 
          Αλλοι πάλι κάνουν λόγο για ακόμα χειρότερα γεγονότα, που ερχονται!
          Βέβαια, αρκετοί ισχυρίζονται πως προκειται για κάποιο σημάδι!  Δέν μπορούν ομως να το εξηγήσουν, εαν αυτο ειναι καλο, ή κακό!
          Ειναι γεγονός πάντως πως στον ΙΝ της Αγίας Ειρήνης στο Βαθύ της Σάμου κάθε ημέρα συρρέουν ολο και περισσοτεροι πιστοι, οι οποιοι ερχονται για να προσκυνήσουν την θαυματουργή Εικόνα και οπως λένε φευγουν συγκλονισμένοι.
              Τωρα.
          Η Ιερά Μητρόπολη Σάμου, Ικαρίας και Φούρνων, που ειχε ενημερωθεί πολλες ημερες πρίν, με ανακοίνωση της ζήτησε, πρός αποφυγήν κάθε παρερμηνείας, "να υπάρξουν σιωπή και σεμνότητα, μεχρι να δοθεί επίσημη εξήγηση απο ειδικούς".
              Μάλιστα ο Σεβασμιότατος κ. Ευσέβιος, ο οποιος επισκέφθηκε τον Ιερό Ναό της Αγίας Ειρήνης, αφου προσκύνησε την Εικόνα της Παναγίας Μας που ματώνει, εκανε Δέηση.
Γιώργος Κοντονής








Δεν υπάρχουν σχόλια: