Σελίδες

ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 91.2

Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ

           
         Τήνιος 19/20 Ιουνίου 2015!
         Ηταν πραγματικα μια εκδρομή, που άφησε εντυπώσεις και ενθουσιασμό.
         Μια εκδρομή που ειχε τήν σφραγίδα της Ιερας Μητρόπολης Νέας Ιωνίας Φιλαδελφείας και βεβαιως του αγαπητού σε ολους μας, τού Σεβασμιοτάτου κ. Γαβριήλ, ο οποίος έφερε τήν άνοιξη στην Μητρόπολη του.
         Της εκδρομής, η οποία στεφτηκε με επιτυχία, που ηγήθηκε ο Σεβασμιοτατος κ. Γαβριήλ, μετείχαν ο Πρωτοσυγγελος Αρχιμανδρίτης π. Επιφάνιος Αρβανίτης, πολλοί ιερείς σχεδόν απ'ολες τίς Ενορίες και πάνω απο 250 πιστοί
         Μετά τήν τακτοποίηση στα δωμάτια των ξενοδοχείων, τα πεντε πούλμαν μετέφεραν τους εκδρομείς στην Ιερα Μονή της Αγίας Πελαγίας. Εδω εγινε Παράκληση και ο Μητροπολιτης κ. Γαβριηλ χάρισε στήν Γερόντισσα Ιουλιανή τήν εικόνα τού Αγίου Γεωργίου του Νεομάρτυρος. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας στόν Ιερό Ναό τής Μεγαλόχαρης εγινε Μέγας Εσπερινός με Αρτοκλασία, χοροστατούντος του κ. Γαβριήλ.
         Και το πρωϊ τού Σαββάτου (χθές) ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας Φιλαδέλφειας ο Σεβασμιότατος κ. Γαβριήλ χοροστάτησε στή Θεια Λειτιυργία, που εγινε στον ΙΝ της Παναγιας Μας στην Τηνο.
         Αυριο θα εχουμε (περισσοτερες) λεπτομέρειες, οπως θα μας τίς περιγράψουν οι φιλοι της σελίδας Χριστίνα Μπακή και Ιερόθεος Δέσκος, καθως και αλλοι...
Γιώργος Κοντονής














Δεν υπάρχουν σχόλια: