Σελίδες

ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 91.2

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΞΗΣΗ!

           Ειναι γεγονός.
         Εχουμε μεγάλη! Ραγδαία αύξηση...
         Μια αύξηση που φθάνει κοντά στο 300%!!!
         Γιά τήν ακρίβεια η αύξηση ειναι 290%!!!
         Αυτή τήν αύξηση σημείωσαν οι επισκέψεις στο Ιατρείο Κονωνικής Αποστολής, που ίδρυσαν και λειτουργούν απο κοινού ο ΙΣΑ και ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός "ΑΠΟΣΤΟΛΗ" της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, μέσα σε τρια χρόνια και κάτι μήνες!..
         Το 2012, η πρώτη χρονιά της ίδρυσης τό Κέντρο δέχτηκε 5.500 επισκέψεις ανασφάλιστων πολιτών!
         Τό 2014 οι επισκέψεις ξεπέρασαν και τίς 12.000 επισκέψεις!
         Ενω για τούτο τόν χρόνο, τό 2015 και σύμφωνα με τίς εκτιμήσεις τών ειδικών, οι επισκέψεις τών ανασφάλιστων προβλέπεται οτι θα ξεπεράσουν τίς 16.000!!!
         Τώρα.
         Συνολικά το Ιατρείο Κονωνικής Αποστολής, εχει δεχτεί μέχρι και σήμερα 31.500 επισκέψεις! Το ιατρείο εχει 19 Παραρτήματα στήν Αττική και σε ολη τήν Ελλάδα. Στα τριάμιση χρόνια απο την ίδρυση του, εχει πραγματοποιήσει 25 οδοιπορικά υγείας σε ακριτικές περιοχές και τής νησιωτικής και ηπειρωτικής χώρας!
         Νά πούμε ακόμα πως το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής, στηρίζει 22 Δήμους σε ολη τήν χώρα, οπως και σε 26 Μητροπόλεις σε ολη τήν χωρα. Ακόμα εχει αποστείλει φάρμακα σε Δημόσια Νοσοκομεία, Αγροτικά Ιατρεία, Πολυδύναμα Περιφερειακά Ιατρεία κλπ.
         Ο πρόεδρος του ΙΣΑ, δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης τόνισε οτι "ο ΙΣΑ ανταποκρινόμενος στον Κοινωνικό του ρόλο, ειναι δίπλα στόν ασθενή και στόν αναξιοπαθούντα πολίτη που τόν εχει ανάγκη. Στό Ιατρείο Κονωνικής Αποστολής εχουν βρεί καταφύγιο οι αναξιοπαθούντες και οι ανασφάλιστοι ασθενείς που 'χτύπησε' η οικονομική κρίση"!
          Απο τήν πλευρά του, ο διευθυντής της "Αποστολής" Κωστής Δίμτσας αναφέρθηκε στήν προσφορά των εθελοντών και τόνισε, πως "εδω και τριάμιση χρόνια δίνουμε καθημερινά μάχη, για ολους εκείνους που εχασαν οχι μόνο την φορολογική και ασφαλιστική τους ενημερότητα, αλλα και τήν ιδια τήν υγεία τους"...
          Σπουδαιο λοιπόν το εργο που εκανε και κάνει, αλλα και θα κάνει η ΑΠΟΣΤΟΛΗ.
Γιώργος Κοντονής








Δεν υπάρχουν σχόλια: