Σελίδες

ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 91.2

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

Αυτή την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ από την Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς. 19:00, Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

 Αυτή την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ από την Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς. 19:00, Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.
Η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς, με στόχο την καλύτερη και ουσιαστικότερη αντιμετώπιση καθημερινών αναγκών πασχόντων συνανθρώπων μας διοργανώνει, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, μεγάλη Συναυλία κατά της Φτώχειας, την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιώς.
Ο Ηλίας Βρεττός, η Ερωφίλη, Αφεντούλα Ραζέλη, η Χριστίνα Σάλτη, το παραδοσιακό συγκρότημα «Σμύρνα» και η χορωδία των Εκπαιδευτηρίων της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, θα ενώσουν τις φωνές τους με μοναδικό κίνητρο την ανακούφιση χιλιάδων συνανθρώπων μας οι οποίοι προσπαθούν με αξιοπρέπεια να επιβιώσουν κάτω από τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που αρκετές φορές αγγίζουν τα όρια της εξαθλίωσης. Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο Δημοσιογράφος Θανάσης Πάτρας. 
Πρόκειται
για μια συμβολική κίνηση με ανθρώπινα χαρακτηριστικά και ταυτόχρονα για μια ουσιαστική κίνηση με συγκεκριμένο σκοπό.
Στέλνουμε το μήνυμα της ενότητας, υποστηρίζουμε την προσπάθεια των εκατοντάδων εθελοντών οι οποίοι σε καθημερινή βάση προσφέρουν τον εαυτό τους, προκειμένου να συμπαρασταθούν στην αντιμετώπιση των προβλημάτων και των αναγκών χιλιάδων συνανθρώπων μέσα από τις υποδομές της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.
Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι σε καθημερινή βάση προσφέρονται περίπου 7.500 μερίδες φαγητού από τα συσσίτια της τοπικής μας Εκκλησίας και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.Σεραφείμ στις 21 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 08:30 θα προσφέρει 7.500 «δέματα αγάπης» σε αναξιοπαθούντες αδελφούς μας, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πειραιώς.
Στην διοργάνωση αυτή, σας καλούμε να σταθείτε αρωγοί και ενεργοί συμπαραστάτες.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευγενική στήριξη του Δήμου Πειραιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: