Σελίδες

ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 91.2

Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

ΜΕ ΤΙΜΕΣ Η ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΑΝΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ Γ'

Ο απεσταλμένος μας στό Γυθειο γράφει
              Στό Γύθειο, στην έδρα της ιστορικής Ιεράς Μητρόπολης ΜΑΝΗΣ γίνεται την Τετάρτη (αύριο 28 Μαρτίου 2018) η ενθρόνιση τού νέου Μητροπολίτη Μάνης του Σεβασμιοτάτου κ. Χρυσοστόμου του Γ', η άφιξη του οποίου αναμένεται στίς δώδεκα παρά τέταρτο!              
              Σύμφωνα με τό πρόγραμμα εκείνη την ώρα θα ξεκινήσουν και οι εκδηλώσεις.



              Τον νέο Μητροπολιτη ΜΑΝΗΣ θα υποδεχθεί στα όρια της Μητροπολιτικής Περιφέρειας στην Εθνική οδό Σπάρτης Γυθείου, η Περιφερειάρχης Λακωνίας, η κ. Άδ. Τζανετέα.
              Γύρω στίς 12 το μεσημέρι αναμένεται να φθάσει στην Μανη ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος ο Μακαριότατος κ. Ιερώνυμος τόν οποίο θα ακολουθούν πολλοί Μητροπολίτες κι'αμεσως θα ξεκινήσουν οι εκδηλώσεις.              
             Στην μεγάλη Πλατεία ο Τοποτηρητής της Μητρόπολης Μάνης, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος.



              Τόν νέο Μητροπολίτη Μάνης θα υποδεχθεί στην πόλη του, ο Δήμαρχος Μάνης Πετρος Ανδρεάκος, ο οποίος και θα τόν προσφωνήσει.
              Στην προσφώνηση του Δημάρχου θα απαντήσει ο Σεβασμιότατος κ. Χρυσόστομος και θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων στό μνημείο των ηρώων.             
             Έπειτα θά σχηματιστεί πομπή απο τούς ιερείς της Μητρόπολης και ο Σεβασμιότατος κ. Χρυσόστομος θα φθάσει στον Μητροπολιτικό ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου, όπου και θα γίνει η τελετή της ενθρόνισης.



               ΑΞΙΟΣ.
Γιώργος Κοντονής 

Δεν υπάρχουν σχόλια: