Σελίδες

ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 91.2

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και Ο ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ "ΑΠΟΣΤΟΛΗ" ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΟΥΣ

Γράφει ο Γιώργος Κοντονής 
                 Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος έκοψε την Βασιλειοπιτά της για το καλό του χρόνου!
                 Ήταν όλοι εκεί.
                 Όμως ακόμα δέν μάθαμε σε ποιόν...έπεσε το φλουρί!!!
                 Τήν Αγιοβασιλειόπιτα ευλόγησε ο Μακαριοτατος Αρχιεπίσκοπος  κ. Ιερώνυμος.
                 Μετά τήν Αγιοβασιλειόπιτα ο κ. Ιερώνυμος μίλησε για ενότητα, τονίζοντας ότι "την νέα χρονιά να προχωρήσουμε ενωμένοι. Οι ευχές που ακούσαμε αγκαλιάζουν τα προβλήματα τα συναισθήματα τίς ελλείψεις τίς προσδοκίες και την αισιοδοξία μας...", είπε...



                 
                 Σήμερα εν τω μεταξύ ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας Φιλαδελφείας ο Σεβασμιότατος κ. Γαβριήλ (φωτογραφίες κάτω) εύλογησε κι'εκοψε την Βασιλόπιτα του Φιλανθρωπικού Οργανισμού "Αποστολή"!
                 Μιλώντας ο κ. Γαβριήλ χαρακτήρισε "Θαύμα του Θεού" τόν Φιλανθρωπικό Οργανισμό "Αποστολή" κι ευχήθηκε οπως, "το 2018 να είναι μια χρονιά ενότητας, μια χρονιά η οποία θα μπορέσει και πάλι να αναδείξει τό πνεύμα με το οποίο οι Έλληνες διαχρονικά κάνουμε θαύματα. Τέτοια θαύματα με την βοήθεια του Θεού έχουν γίνει στόν Οργανισμό αυτόν...".
                 Στην συνέχεια ο Σεβασμιότατος αναφέρθηκε στην μεγάλη βοήθεια του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου, ο οποίος είναι ο πρόεδρος, ενώ αντιπρόεδρος είναι ο κ. Γαβριήλ και παρακάλεσε τόν Πρωτοσύγγελο της Αρχιεπίσκοπής Αθηνών π. Συμεών Βολιώτη, ''να διαβιβάσει στόν Μακαριότατο την ευγνωμοσύνη αλλά ταυτόχρονα και την παράκληση να συνεχίσει ως πρόεδρος της 'Αποστολής' και να την εμπνέει και να την καθοδηγεί"!
Γιώργος Κοντονής 


Δεν υπάρχουν σχόλια: