Σελίδες

ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 91.2

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ κ. ΓΑΒΡΙΗΛ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΘΕΣΜΟΣ!

Γράφει ο Γιώργος Κοντονής 

              Ο διάλογος με τούς νέους πού έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό η Μητρόπολης Νέας Ιωνίας Φιλαδελφείας συνεχίστηκε.
              Οι νέοι της περιοχής αντάλλαξαν απόψεις με τον Σεβασμιοτατο κ. Γαβριήλ, ο οποίος όπως κάνει πάντοτε με ανοικτή την αγκαλιά του δέχεται τούς πάντες και συζητά μαζί τους τά πάντα!
              Βέβαια θα πρέπει να τονίσω πως η θεματολογία των συναντήσεων αυτών διαφέρει κάθε φορά. Ο στόχος είναι να αναπτυχθεί ένα πλαίσιο διαλόγου μεταξύ των παιδιών, της Μητρόπολης με τον Επίσκοπό τους.
              Καί Ναί σε κάθε συνάντηση δέν είναι λίγα τα παιδιά που θέτουν προσωπικούς προβληματισμούς, σε θέματα πνευματικά, κοινωνικά, αλλά και διαφορά αλλά ζητήματα!
              Η κουβέντα αυτή την φορά στράφηκε καί στο καινούργιο φαινόμενο των πωλήσεων και στην χώρα μας, όπως αυτό της ΜΑΥΡΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, της παγκόσμιας ημέρας για την εξάλειψη της δουλείας...
              Είναι γεγονός πως η συζήτηση αναπτύχθηκε εποικοδομητικά, με αποτέλεσμα να κερδίσει το ενδιαφέρον των παιδιών, που όπως ήταν φυσικό κατέθεσαν και προσωπικές ανησυχίες...
              Ο Σεβασμιότατος κ. Γαβριήλ με λόγια απλά αναφέρθηκε με παραδείγματα σε όλα και έθεσε ως θέμα συζήτησης "το φαινόμενο του υπερκαταναλωτισμού στην ζωή μας"!
              Πρέπει να υπογραμμίσω τέλος πως οι συγκεντρώσεις αυτές των νέων έχουν πλέον γίνει θεσμός για την περιοχή της προσφυγιάς.
              Έτσι γι'αλλη μια φορά θα φωνάξω για τον ακούραστο Σεβασμιότατο κ. Γαβριήλ και εμπνευστή αυτών των εκδηλώσεων  Α Ξ Ι Ο Σ 
Γιώργος Κοντονής 

Δεν υπάρχουν σχόλια: