Σελίδες

ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 91.2

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

ΓΑΒΡΙΗΛ: "ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΕΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ"

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
             Μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα έγιναν τα εγκαίνια στην Ανακαινισμένη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων της Μητρόπολης Νέας Ιωνίας Φιλαδελφείας "Παναγία η Ελεούσα" 
             Πρίν από τα εγκαίνια τελέστηκε με λαμπρότητα, αλλά και κάθε επισημότητα, η ακολουθία του Αγιασμού από τόν πρωτεργάτη της Ανακαίνισης σε όλα τα κτίρια της Μητρόπολης, από τόν Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας Φιλαδελφείας τόν Σεβασμιοτατο κ. Γαβριήλ.
             Στην ομιλία του ο Σεβασμιότατος αφού ευχαρίστησε ξεχωριστά τόν κάθε ευεργέτη για την προσφορά του, αναφέρθηκε στην κουραστική προσπάθεια που απαιτήθηκε για να γίνει αυτό το όμορφο και πολύ σπουδαίο έργο σ'αυτή την Μοναδα Φροντίδας Ηλικιώμενων.
           "Η Μονάδα αυτή 'Παναγία η Ελεούσα' στεγάζει, περιθάλπει καί φροντίζει αυτοεξυπηρετούμενους και αναξιοπαθούντες ηλικιωμένους αδελφούς μας, στούς οποίους υπό την επίβλεψη έμπειρου και εξειδικευμένου προσωπικού,  εξασφαλίζει υπεύθυνα τόσο την υγιεινή και ασφαλή διαμονή τους, όσο και την επαρκή διατροφή τους"
            Τόνισε στην ομιλία του ο Σεβασασμιοτατος κ. Γαβριήλ, που τίμησε τούς Ευεργέτες με Τιμητική Πλακέτα ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης της Μητροπόλης του στο πρόσωπό τους.
            Προσωπικά λέω μπράβο στούς Ευεργέτες που αποδεικνύουν την ανθρωπιά τους σε μια δύσκολη εποχή και αναφωνώ άλλη μια φορά για τον σπουδαίο Μητροπολίτη μας τόν κ. Γαβριήλ  Α Ξ Ι Ο Σ !
Γιώργος Κοντονής 







Δεν υπάρχουν σχόλια: