Σελίδες

ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 91.2

Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ κ. ΘΑΝΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
              Το τελευταίο τριήμερο το ομορφο νησί της Τήνου γέμισε με κόσμο.
              Αλλωστε ο πιστός λαός της Τήνου εόρταζε την ανάμνηση των 195 ετών απο τό Αγιον Όραμα της Οσίας Πελαγίας.
              Ετσι τίς τελευταίες τρείς ημερες το Νησί της Μεγαλόχαρης κατέκλυσαν πιστοί που ηρθαν απ'ολα τα σημεία της χώρας μας, αλλα κι'απο κάθε σημείο του Εξωτερικού απο την Νεα Υόρκη εως και την μακρινή Αστραλία!
              Εν τω μεταξυ οι οδηγοί των λεωφορείων και των ταξί υποδέχθηκαν την θαυματουργή Εικόνα της Παναγιάς Μας με τόν δικό τους τροπο, οπως και η Φιλαρμονική του Ιερού Ιδρύματος!
             Τωρα 
             Ο Μητροπολίτης Σύρου Τήνου και Μυκόνου, ο Σεβασμιότατος κ. Δωρόθεος ανεβηκε στην εξέδρα που ηταν εκει στημένη κι'αφου εκανε Δέηση στην Παναγιά Μας, ευχαρίστησε τους επισήμους  και τους Αρχιερείς και την κ. Θάνου (!) για το γεγονός οτι παραβρέθηκαν στίς θρησκευτικές εκδηλώσεις.
              Απευθυνόμενος ο κ. Δωρόθεος στούς πιστούς (ηταν πάνω απο 12.000!!!) τούς προέτρεψε να πάρουν απο την Παναγιά Μας το Μητρικό χαμόγελό Της και την Φιλόστοργη ματιά Της.
              Ακόμα 
             Ο Σεβασμιότατος κ. Δωρόθεος προέτρεψε τούς πιστούς φεύγοντας απο την Τήνο να αισθανθούν το χάδι της Παναγία Μας στο πρόσωπό τους. Και νά σφίξουν το χερι τους μέσα στο δικό Της χερι για να παρουν δυναμη και να γνωρίζουν οτι η φιλόστοργη αγκαλιά Της ειναι πάντα άνοικτή εδώ στην Τήνο, προσμένοντας τους!
             Χρονια πολλά
             Καί του χρόνου.
Γιώργος Κοντονής 
















Δεν υπάρχουν σχόλια: