Σελίδες

ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 91.2

Σάββατο 20 Μαΐου 2017

ΓΑΒΡΙΗΛ : "ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ"

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
                Παράκληση στήν Υπεραγία Θεοτόκο, ωστε να ενισχύσει πνευματικά καί να ευλογήσει τούς μαθητές που μετέχουν στίς παραγωγικές και Πανελλήνιες Εξετάσεις εκανε την Πέμπτη (18 Μαίου 2017) ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας Φιλαδελφείας ο Σεβασμιότατος κ. Γαβριήλ.
               Είθισται κάθε χρόνο τέτοιες ημέρες ο Σεβασμιοτατος να παρακαλεί την Μητερα Μας Παναγία και τόν Κύριο Μας, ωστε να βοηθήσουν τά παιδιά μας σ'αυτή την δοκιμασία.
               Τήν φετινή Ακολουθία που πραγματοποιήθηκε στον Καθεδρικό Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας στό Ηράκλειο Αττικής, παρακολούθησαν εκτός απο εκατοντάδες μαθητές καθηγητές και γονείς.
               Βέβαια η φετινή Ακολουθία παίρνει μεγαλύτερη αίγλη γιατί οι μαθητές, οι καθηγητές τους και οι γονείς τους ειχαν την ευκαιρία να προσκυνήσουν το Τίμιο Ξύλο και το Άφθαρτο καί Ζεστό Χέρι της Μαρίας της Μαγδαληνής που μεχρι και σήμερα ηταν σε αυτόν τον Ιερό Ναο, στην Αγία Τριάδα.
               Απο απόψε και μεχρι το μεσημέρι της Κυριακής ανήμερα του Αγίου Κωνσταντίνου (21 Μαίου 2017) τα Αγία Σεβάσματα θα βρίσκονται στόν Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό τών Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Νέα Ιωνία.
               Στο τέλος της Παράκλησης ο Σεβασμιοτατος κ. Γαβριήλ εδωσε στούς μαθητές μια εικονίτσα του Κυρίου Μας και ενα στυλό για τίς εξετάσεις, ως ευλογία, ευχόμενος καλή επιτυχία σ'αυτή την δοκιμασία.
               Παιδιά καλή επιτυχία.
Γιώργος Κοντονής 




Δεν υπάρχουν σχόλια: