ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 91.2

Τρίτη, 2 Μαΐου 2017

ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΙΣ ΔΕΣΠΟΤΑ

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
              Σαν σημερα πολλές δεκαετίες πρίν γεννήθηκε στην ομορφη Κεφαλλονιά, ο πρώην Νέας Ιωνίας Φιλαδελφείας ο Σεβασμιοτατος, ο Γέροντάς μας πιό σωστά Κωνσταντίνος, τόν οποίο μια έκπληξη περίμενε στο γραφείο που διατηρεί στο Αρχιεπισκοπικό Μεγαρο στη Νέα Ιωνία.
              Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ τον επισκέφτηκε για να του ευχηθεί, "και στα χίλια" με μια τούρτα με ενα σιέλ κεράκι!
              Το κεράκι στήν τούρτα που συμβόλιζε τίς δεκαετίες του Γέροντας μας Κωνσταντίνου άναψε και ολοι μαζί, ο Σεβασμιοτατος κ. Γαβριήλ, ο Πανοσιολογιοτατος Αρχιμανδρίτης ο π. Τιμόθεος Ηλιάκης και ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης ο π. Ελισσαίος τραγούδησαν "να ζήσεις παππούλη και χρονια πολλά..."!
              Και μεσα σε ενα συγκινησιακό περιβάλλον ο πρώην Νέας Ιωνίας Φιλαδελφείας ο Γέροντας μας Κωνσταντίνος δακρυσμένος για την ομορφη τελετή που του οργάνωσε ο Σεβασμιότατος κ. Γαβριήλ μά πολύ πολύ χαρούμενος έσβησε το κεράκι της τούρτας των γενεθλίων του, εν μέσω χειροκροτημάτων...
              Απο καρδίας ευχομαι στόν πρώην Μητροπολιτη μας, τον Γέροντα μας κ. Κωνσταντίνο να τα χιλιασει.
Γιώργος Κοντονής             Διαβάστε τι έγραφα για τα γενέθλια τού  πρώην Νέας Ιωνίας Φιλαδέλφειας του Γεροντα μας, σαν σήμερα αλλά το 2015!

Δεν υπάρχουν σχόλια: