Σελίδες

ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 91.2

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

ΤΟ "ΤΑΙΜ ΑΟΥΤ" ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
             Ουδείς το περίμενε!
             Ουδείς φανταζόταν οτι ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος ο Μακαριοτατος κ. Ιερώνυμος θα πήγαινε στο γήπεδο "Σαλούν" στήν περιοχή του Παπάγου, για να παρακολουθήσει έναν αγώνα μπάσκετ και μάλιστα ερασιτεχνικών ομάδων...
             Η έκπληξη τους ηταν τεράστια...
             Στο γήπεδο αυτό έπαιζε η ομάδα μπάσκετ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. 
             Ο αγώνας με την ομάδα της Coca Cola-3E, που ηταν για το Εργασιακό πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Αθηνών  ΕΚΑ  Νίκος Γκάλης, ηταν δύσκολος κι'ετσι ο Αρχιεπίσκοπος εσπεύσε να βοηθήσει με την παρουσία του την ομάδα της Αρχιεπισκοπής!
             Στό ημίχρονο μάλιστα οι δυο αντίπαλες ομάδες ζήτησαν και φωτογραφηκαν με τον Μακαριότατο, ο οποιος κάθησε στήν αρχή του πάγκου της ομάδος της Αρχιεπισκοπής και έδειξε οτι γνωρίζει άψογα το άθλημα!
             Στο τέλος ο κ. Ιερώνυμος είπε μπράβο και στίς δυο ομάδες!
             Τωρα για την ιστορία γράφω, πως νικήτρια ηταν η ομάδα της Κόκα Κόλα, η οποία επεκράτησε της ομάδας της Αρχιεπισκοπής Αθηνών με 63-35!!!
             Θα πρέπει να τονίσω πως η ομάδα της Αρχιεπισκοπής Αθηνών παιζει με παίκτες που εργάζονται και στον ελεύθερο χρόνο τους βάζουν την φόρμα τους και παίζουν μπάσκετ...
             Βέβαια πιστευω πως εαν την προπόνηση και τό κοουτσάρισμα της ομάδας της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, αναλάβει ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας Φιλαδελφείας ο Σεβασμιοτατος κ. Γαβριήλ, παλιός άσσος του μπάσκετ, τότε θα γίνει ανίκητη!
             Πρόταση κάνω...
Γιώργος Κοντονής 



Δεν υπάρχουν σχόλια: