Σελίδες

ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 91.2

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΠΟΛΥΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

Γράφει ο Γιώργος Κοντονής 
              Με Βυζαντινή Μεγαλοπρέπεια και Πανηγυρικά τελέστηκε σήμερα στόν Καθεδρικό Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων στην Νέα Ιωνία, η Θεια Λειτουργία στην μνήμη των ιατρών Αγίων Αναργυρων.
              Απο το πρωι ο περίκαλος Ιερός Ναός ηταν γεμάτος απο πιστούς που έσπευσαν για να προσκυνήσουν την θαυματουργό Εικόνα και να ζητήσουν την βοήθεια των Αγίων Αναργύρων, που θεράπευσαν και έσωσαν τόσο κόσμο!
              Στήν Πανηγυρική Πολυαρχιεραική Θεία Λειτουργία χοροστάτησε ο πρώην Μητροπολίτης ο Γέροντας μας Κωνσταντινος. Συγχοροστάτησαν ο Επισκοπος Μπουρουντί και Ρουάντας, ο Σεβασμιοτατος κ. Ιννοκέντιος και ο Μητροπολίτης Νεας Ιωνία Φιλαδελφειας ο Σεβασμιοτατος κ. Γαβριήλ.

                    Λίγο πρίν το "Δι'ευχών" και το αντίδωρο, ο Σεβασμιοτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας Φιλαδελφειας κ. Γαβριήλ, αφου ευχήθηκε σε ολους χρονια πολλά, έπλεξε το εγκώμιο του Επισκόπου Μπουρουντί και Ρουαντας Σεβασμιοτατου κ. Ιννοκέντιου.
                    "Ο Σεβασμιοτατος ο οποιος υπήρξε Σχολάρχης στη Θεολογική Σχολή Κένυας, εχει βγάλει πολλούς κληρικούς. Ευχομαστε ευόδωση του δύσκολου έργου που εχει αναλάβει να φερει είς πέρας. Και πραγματικά ειναι πολύ πολύ δύσκολο το εργο του..." Τόνισε χαρακτηριστικά ο Σεβασμιοτατος κ. Γαβριήλ.
                    Στό τέλος υπήρξε το γνωστο Μοναστηριακό κέρασμα σε ολους.
                    Ετη πολλά
                    Και τού χρόνου με την βοήθεια των Αγίων Αναργύρων να συναντηθούμε ηταν ολων η ευχη.
                    Αμήν.
Γιώργος Κοντονής

    Δειτε μερικές απο τίς δεκαδες και αποκλειστικές για το ΦΩΣ ΧΡΙΣΤΟΥ φωτογραφίες, που 
    τράβηξα σημερα στούς Αγίου Αναργύρους στη Νεα Ιωνία.
           Σημ. Συντ.
           Ναι. Μπορειτε να χρησιμοποιήσετε φωτογραφιες και το κείμενο μας, ΥΠΟ ΤΟΝ ΟΡΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΚΑΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΦΩΣ ΧΡΙΣΤΟΥ.
           Χρονια πολλά
          Γιώργος Κοντονής 

















Δεν υπάρχουν σχόλια: