Σελίδες

ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 91.2

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ!

Εδω Κόρινθος
               Με ιδιαιτερη λαμπρότητα και οπως αρμόζει στόν μεγαλο δασκάλο και ιδρυτή της Εκλησσίας της Κορίνθου Απόστολο των Εθνών Παύλο, εγιναν-πραγματοποιήθηκαν οι Θρησκευτικές Εκδηλώσεις... 
               Οι εορταστικές εκδηλώσεις για τόν φωτιστή της τοπικής Εκκλησίας αλλα και του κόσμου ολου, πραγματοποιηθηκαν στον Καθεδρικό Ιερο Ναο του Αγίου Παύλου στην Κορινθο!
               Οι θρησκευτικές εορταστικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν με τον Μεγάλο Πολυαρχιερατικό Εσπερινό, που πραγματοποιήθηκε χθες και στον οποιο χοροστάτησε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνων και Πάσης Ελλαδος ο Μακαριοτατος κ. Ιερώνυμος επικεφαλής δεκάδων Μητρόπολητών ανάμεσα στούς οποίους ηταν ο Αγιος Νέας Ιωνίας Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ. Ο Αγιος Πειραιώς κ. Σαραφείμ. Ο Αγιος Υδρας Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραιμ και δεκαδες αλλοι Μητοπολίτες.
               Σήμερα στήν Πανηγυρική Θεία Λειτουργία που πηραν μέρους κοντά στούς τριάντα Μητροπολίτες, χοροστάτησε ο Αρχιεπισκοππος Αθηνών και Πάσης Ελλαδος ο Μακαριοτατος κ. Ιερώνυμος.
                 Χιλιάδες πιστοί προσήλθαν για να προσκυνήσουν τα Ιερά Λειψανα του Αποστολου Παύλου και να ζητήσουν την βοήθεια του.
                 Για το εργο του Αποστολου των Εθνών Παύλου μιλησε και στο κηρυγμα του ο Μητροπολίτης  
                 Ιδιαιτερα αναφερθηκε στήν ίδρυση της τοπικής Εκκλησίας, απο τον Αποστολο Παύλο που ανέδειξε σε ολους τόν Θειο λογο τού Χριστού.












Δεν υπάρχουν σχόλια: