Σελίδες

ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 91.2

Κυριακή 22 Μαΐου 2016

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΙΣΤΟΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ ΣΟΥΜΕΛΑ

Γράφει ο Γιώργος Κοντονής
           Χιλιάδες πιστοί έσπευσαν και σπεύδουν κι'αυτή την ώρα (οι Πύλες του Πενταγώνκυν κλείνουν στίς δυο και η Παναγία Μας η Σουμελά, επιστέφει στο θρόνο Της στο Βέρμιο) για να προσκυνήσουν την Θαυματουργή Εικόνα της Παναγίας Σουμελά, που απο την Παρασκευή βρίσκεται στόν Ιερό Ναό της Παναγίας Παντάνασσας στο Πεντάγωνο.
           Εδώ η Παναγία Μας η Σουμελά, έγινε δεκτή, έγινε η υποδοχή Της με Τιμές Αρχηγού Κράτους. Και αμέσως οι Πύλες του Πενταγώνου άνοιξαν και χιλιάδες λαού πέρασαν, για να προσκυνήσουν και να ζητήσουν την βοήθεια Της.  Ήδη κι'αυτή τήν ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές (ώρα 11.00) η ουρά που εχει σχηματιστεί στο Πεντάγωνο για να προσκυνήσουν οι πιστοί την Θαυματουργή Εικόνα της Παναγίας Μας της Σουμελά, ειναι πολύ μεγάλη. Να θυμίσω πως οι Πύλες κλείνουν στις 2 μμ.

                 Να υπογραμμίσω πως η Θαυματουργή Ειόνα της Μητερα Μας Παναγίας Σουμελά, έφθασε στό Πεντάγωνο, στα πλαίσια των  εορταστικών εκδηλώσεων που διοργάνωσε το Υπουργείο Εθνικής Αμυνας, για τήν 97 Επέτειο της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού και των Αρμενίων!
                 Άλλωστε το Σύμβολο του Ποντιακού Ελληνισμού ειναι η Παναγία Μας, η Σουμελά.
                 Αλήθεια κύριοι του Υπουργείου, ρωτήσατε τον υπουργό Παιδείας τον Νίκο Φίλη για την Γενοκτονία; Ε; Για φέρετε την Θαυματουργή Εικόνα Της στό Πεντάγωνο; Ε;
                 Τι δέν κατάλαβες πάλι Αλέξη;
                  Βοήθεια μας η Παναγία Μας η Σουμελά
Γιωργος Κοντονής 

Δεν υπάρχουν σχόλια: