Σελίδες

ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 91.2

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

ΔΕΝ ΧΑΛΑΕΙ ΧΑΤΗΡΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, Ο ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟΣ κ. ΓΑΒΡΙΗΛ

Γράφει ο Γιωργος Κοντονής 
              
                  Ειναι γεγονός.
             Ολους θέλει κι'αυτό κάνει ο ακούραστος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας Φιλαδέλφειας, ο Σεβασμιοτατος κ. Γαβριήλ, να τους ευχαριστήσει.
             Και ΟΛΟΙ τού ζητούν να παραβρεθεί στήν εκδήλωσης τους.
             Θέλοντας λοιπόν, να μην χαλάσει το χατήρι κανενός πηγαίνει παντού. Σε ολους τους Δήμους της Επαρχίας του, σε ολους τούς Συλλόγους και Εταιρείες.
             Γι'αυτό και η αγάπη τού κοσμου στό πρόσωπό του Σεβασμιοτάτου κ. Γαβριήλ, δέν  ειναι απλως μεγάλη, αλλα τεράστια.
                
                   
                  Πρίν απο την εκδήλωση στό Μεγαρο Μουσικής με τίτλο "ΜΙΚΡΑΣΙΑ: ...Φεύγαμε και για σένα λέγαμε" και η οποία ομολογουμένως ειχε τεράστια επιτυχία, ο Σεβασμιότατος πηγε σε περισσότερες απο ΔΕΚΑ εκδηλώσεις στην Επαρχία του, καλεσμένος απο Συλλόγους και ευλόγησε κι'εκοψε την Βασιλειόπιττα τους.
                  Οπως είδατε εδώ στην Νεα αφιλαδέλφεια πηγε στούς  Κρητες της περιοχής.


             Λιγο μετά ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας Φιλαδελφείας, ο Σεβασμιοτατος κ. Γαβριήλ, συνοδευομενος από τον Αρχιμανδριτη και Πρωτοσύγγελο της Μητρόπολης τον π. Επιφάνιο Αρβανίτη, απο αλλους ιερείς και τον Αρχιδιάκονο π. Αλέξιο δοκίμασε το γνωστο Γαμοπίλαφο και το τσίπουρο που τού προσέφεραν οι Κρήτες.
             

               Επειτα ο Σεβασμιοτατος, οπως βλεπετε και στο video, επισκέφτηκε τον Σύλλογο Εθελοντών Νέας Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνας, εδω που οπως τόνισε "τα λόγια γίνονται πράξη"!
               Ακούραστος στήν κυριολεξία ο Σεβασμιοτατος κ. Γαβριήλ, ο οποιος έφερε εναν αλλον νέον άνεμο δημιουργίας στην Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας Φιλαδελφειας. Και ολος ο λαός εχει ΜΟΝΟ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ.
               Σεβασμιοτατε κ. Γαβριήλ, ΕΤΗ ΠΟΛΛΑ
               Α Ξ Ι Ο Σ
Γιώργος Κοντονής 



Δεν υπάρχουν σχόλια: