Σελίδες

ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 91.2

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ...


   
          "Η Κυβέρνητική παρέμβαση έδειξε πόσο ελεύθερη και αδέσμευτη ειναι η ΕΡΤ..."!
            Δήλωσε ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, ο οποιος εστειλε πρός ΟΛΟΥΣ επιστολή, αλλα εκανε καί δηλώσεις για το θέμα, για το γεγονός οτι ο Ανώτερος και Ανώτατος Άρχοντες, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, τιμώρησαν τόν θεσμό και οχι τόν Σεβασμιοτατο που ειχε το θάρρος να φωνάξει δυνατά ΟΧΙ στο Σύμφωνο Συμβίωσης.
            Βεβαια η Τιμωρία αυτή γυρισε σ'αυτους που την σκέφτηκαν!!!
            Και ναι, εγινε μπούμερανγκ...
            Ειναι αλήθεια οτι οι Άρχοντες αυτής της Χωρας τιμώρησαν μια ολόκληρη πόλη, τόν Πειραιά και το πρωτο λιμάνι της χωρας μας, με τήν σταση τους αυτη!!!
         Ετσι ειναι...

      
           Συνεχίζοντας ο Σεβασμιοτατος κ. Σεραφείμ τίς δηλώσεις του, υπογραμμισε μεταξυ άλλων πως, "ατύχησε η διοίκηση της ΕΡΤ με τήν ανακοίνωση της, διότι προσπαθεί άτεχνα να καλύψει το αυταπόδεικτο γεγονος οτι στήν Ελληνική πολιτεία ο εορτασμός των Θεοφανείων θεσμικά γίνεται στό πρωτο λιμάνι της χώρας απο τής εποχής του Γεωργίου του Α' στην ναύλοχο πόλη του Πειραιά, για να τιμηθεί η εποχή της Χαρίτος, που ανέτειλε με την άκρα ταπείνωση του Παναγιου Θεού, με την Βάπτιση Του, στα νερά τού Ιορδάνη και το μέγα της θαλάσσης κράτος των Ελλήνω, με την Κατάδυση τού Τιμίου και Ζωοποιου Σταυρού...".


     
              Σε ολα αυτά ο Μητροπολίτης Πειραιώς, ο Σεβασμιοτατος κ. Σεραφείμ εχει απόλυτα δίκιο.
            Ναι! Ετσι ειναι...
                Τόνιζαν ολοι, μόλις εγιναν ολα αυτά τα...κατωρθώματα της Πολιτείας, γνωστά.
           Ο λαός κατάλαβε τι ακριβώς συμβαίνει... Τι γίνεται δηλαδή...
           "...Συνεπώς δέν κατασυκοφαντησαμε τούς κυρίους υπεύθυνους της ΕΡΤ, ουτε τούς πολιτικούς της προϊσταμένους, απλώς καταδείξαμε την αλήθεια των πραγμάτων...", καταλήγει ο Σεβασμιοτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ στίς δηλώσεις του...
           Και ναι...
           Ναι, ετσι ειναι...
               Εχει δίκιο, ο Μητροπολίτης κ. Σεραφείμ.
Γιώργος Κοντονής
           

Δεν υπάρχουν σχόλια: