Σελίδες

ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 91.2

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΩΝ

         Απο νωρίς είχε εφέτος γεμίσει με κοσμο η μεγάλη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου  (ΠΠΙΕΔ) "Ανδρέας Παπανδρέου" εδώ στήν Νέα Φιλαδέλφεια, όπου ο Σύλλογος των Πελοποννησιων έκοψε την Βασιλειοπιττα του.
         Εφέτος την Βασιλειοπιττα ευλόγησε και έκοψε ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας Φιλαδέλφειας ο Σεβασμιοτατος κ. Γαβριήλ.
         Μαζύ του ηταν ο Αρχιμανδριτης και Πρωτοσυγγελος της Ιερας Μητροπολης ο π. Επιφανιος Αρβανίτης, ο Αρχιδιακονος π. Αλέξιος και ο Πρωτοπρεσβυτερος π. Γεώργιος Κατσαούνης.
         Στην ομιλία του ο Σεβασμιοτατος κ. Γαβριήλ αναφέρθηκε στην Πελοπόννησο και στον αγώνα του Θεοδώρου Κολοκοτρώνη και των άλλων ηρώων  και τόνισε ιδιαίτερα το τι ακριβώς συμβαίνει σήμερα.
         Αναφέρθηκε ιδιαιτερα πολύ στις δυσκολίες που περνάει ο λαόςμας και στις προσπάθειες που κάνει η Μητροπολης του και γενικά η Εκκλησία της Ελλάδος ώστε να μην υπάρξει ούτε ένας χωρίς ένα πιάτο φαγητό.
         Από την πλευρά του ο επί σειραν ετών πρόεδρος του Συλλόγου Χαράλαμπος Μποβος τόνισε τους στόχους και τους σκοπούς του Συλλόγου των Πελοποννησιων που ήδη βαδίζει το 47 έτος του!
        Τον άξιο Ιεραρχη, τον Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας Φιλαδέλφειας τον Σεβασμιοτατο κ. Γαβριήλ καλωσόρισε ο δημοσιογράφος Γιώργος Κοντονής, ο οποίος αναφέρθηκε στο έργο του κ. Γαβριήλ και πρόσθεσε ότι πλέον στην Μητροπολη πνέει νέος ΟΥΡΙΟΣ άνεμος δημιουργίας.
        Δέσποτα κ. Γαβριήλ σας ευχαριστούμε.
        Άξιος
        Έτη πολλά.
Γιώργος Κοντονής

















Δεν υπάρχουν σχόλια: