Σελίδες

ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 91.2

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

"ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ..."



          "Το Κοινωνικό και Φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας", ηταν ενα τα καίρια θέματα μεταξύ άλλων, τα οποια συζήτησε ο νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με τόν Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος τον Μακαριότατο κ. Ιερώνυμο το μεσημέρι της Τρίτης και λιγο πρίν απο την συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλεξη Τσίπρα.



   
           "Είχα ιδιαίτερη χαρά και τιμή να επισκεφτώ τον Αρχιέπισκοπο. Ήθελα να ζητήσω την ευλογία και την ευχή του γιά τό δύσκολο έργο, τό οποίο αναλαμβάνω..."!
           Αυτό τόνισε αμέσως μετά την συνάντηση τους ο πρόεδρος της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποιος ηταν φανερά συγκινημένος απο την συνάντηση του με τον Μακαριότατο κ. Ιερώνυμο...



           Στή συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στο Φιλανθρωπικό έργο που κάνει η Εκκλησία, καθώς επισης και στα Προνομιακά της Ιδρύματα. Ακομα ο νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τονισε ιδιαίτερα πολύ το Κοινωνικό έργο των Μητροπολιτών σε όλη τήν Ελλαδα, κατι που όπως είπε "διαπίστωσα στίς περιοδείες μου, κατά την διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας..."!



  
             Απο την πλευρά του ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος ο Μακαριοτατος κ. Ιερώνυμος αναφέρθηκε στήν συνάντηση του με τον νέο πρόεδρο της ΝΔ και αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης τονίζοντας πως, "ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Μητσοτάκης, αντιλαμβάνεται την ευθύνη και τίς υποχρεώσεις που του έβαλαν στούς ώμους του, οι Ελληνες ψηφοφόροι, περισσότερο απο κάθε αλλη φορα..."!


   
            Κι'εδώ που τα λέμε ο Μακαριοτατος, εχει απόλυτα δίκιο.
            Το έργο του Κυριάκου Μητσοτάκη ειναι και δύσκολο αλλα και ελπιδοφόρο για την Ελλαδα κατι που φαίνεται πολυ τωρα, με της δημοσκοπήσεις που μια εβδομάδα μετά τήν εκλογή του στην αρχηγία-προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, τον φέρνουν πρωτο και με διαφορά απο το ΣΥΡΙΖΑ, άλλα και στην καταλληλότητα για  Π Ρ Ω Θ Υ Π Ο Υ Ρ Γ Ο !
             Φωνή λαού...
Γιώργος Κοντονής 

Δεν υπάρχουν σχόλια: