Σελίδες

ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 91.2

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ...



          Εμαθα, πως ο Γέροντας Μητροπολίτης  Καρπενησίου, ο Σεβασμιοτατος κ. Νίκόλαος, υπέβαλε την παραίτησή του, η οποια αναμένεται να κάνει αποδεκτή η Διαρκής Ιερά Σύνοδος!
          Ο Γέροντας Μητροπολίτης παραιτήθηκε επειδη δέν μπορουσε πλέον να ασκήσει τα Ποιμενικά του καθήκοντα!
          Απο την ασθένεια του ο Γέροντας Μητροπολιτης κ. Νικόλαος, ηταν ιδιαιτερα τόν τελευταίο καιρο, καταβεβλημένος. 
          Και οπως με πληροφόρησαν απο το ομορφο Καρπενήσι ηταν ΑΔΥΝΑΤΟΝ να ανταποκριθει στο πραγματικό δυσκολο εργο που ειχε αναλάβει!
          Πρόσφατα μάλιστα, οταν ο Αρχιεπισκοπος Αθηνών και Πασης ειχε παει στο Καρπενήσι, πολλοί πίστεψαν, πως ο Σεβασμιοτατος  κ. Νικόλαος θα παρέδιδε ο ίδιος την παραίτησή του, στα χέρια του Μακαριοτάτου κ. Ιερωνύμου.
       
    
          Κάτι τέτοιο ΔΕΝ εγινε και οπως τα τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ο Σεβασμιοτατος κ Νικόλαος ζήτησε απο τον Μακαριοτατο να τού δείξει εμπιστοσύνη και να τόν αφήσει να εκτελεί τα Ποιμενικά του καθήκοντα!
          Τωρα ομως τα δεδομένα εχουν αλλάξει και ο Γέροντας Μητροπολίτης κ. Νικόλαος που ΔΕΝ μπορεί πια να χοροστατεί στίς Θείες Λειτουργίες και σε αλλα Ιερά Μυστήρια, ΥΠΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ!
          Μένει πλέον η ΔΙΣ και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνων και Πάσης Ελλαδος ο Μακαριοτατος κ. Ιερώνυμος να κανουν ΔΕΚΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ του Γέροντα Μητροπολιτη Καρπενησίου κ. Νικολάου, για λόγους υγείας.
Γιώργος Κοντονής

Δεν υπάρχουν σχόλια: