Σελίδες

ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 91.2

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ


     
           Άστραψε και βρόντηξε ο Αγιος Πειραιώς.
          Εγινε καταπέλτης για ολα οσα επιβουλεύεται τούτη εδω η Κυβέρνηση γιά τό "Σύμφωνο Συμβίωσης", ο Μητροπολίτης Πειραιώς και πνευματικός μου, ο Σεβασμιότατος κ. Σεραφείμ, ο οποιος τόνισε πως "ο σχεδιασμός εγινε για το γκρέμισμα της έννοιας της οικογένειας, οπως ο δημιουργός Θεός της ανθρώπινης φυσιολογίας εχει καθωρίσει..."!
             Στη συνέχεια ο Σεβασμιοτατος κ. Σεραφείμ αφου ανέπτυξε το θέμα με αποδείξεις και παραδείγματα υπογραμμισε οτι "το φοβερό όλης αυτής της τραγικότητας ειναι οτι κανείς ουτε πνευματικός ανθρωπος, ουτε αρμόδιος επιστήμων, ουτε πολιτικός άνδρας ή γυναίκα δέν θέλησε να καταδείξει την αληθινή φύση αυτού του ανοσιουργήματος, που ειναι η νομική αναγνώριση της παραχρήσεως του ανθρωπίνου σώματος απο τίς πρακτικές της ομοφυλοφιλίας και η ανατροπή της ανθρώπινης οντολογίας που εχουν ως επίχειρα τρομακτικές ασθένειες, αφόρητο πόνο και ακόμα τον ιδιο τον θάνατο..."!
            Και ο πνευματικός μου, ο Αγιος Πειραιώς Σεραφείμ υποστήριξε με δυνατή και σταθερή φωνη πως "Διακόπτω οποιαδήποτε σχέση με οποιον ψηφίσει το Σύμφωνο Συμβίωσης..."!
            Ο Σεβασμιοτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, ο οποιος ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ τα λογια του, εχει απόλυτα δίκιο.

      
              Τι θα πούμε αυριο στα παιδιά και τα εγγόνια μας, οταν μας ρωτούν το παιδακι αυτο ποια εχει μαμά;
                Μήπως μπορει κάποιος να μου δώσει μια απάντηση;
           Και μακριά απο μένα η λεξη ρατσισμός! 
           Ο καθ'ενας και η κάθε μια στο κρεβάτι του, στο κρεβάτι της μπορεί να κάνει οτι θελει! Οτι του αρέσει! Στο κρεβάτι του και μόνο...
Γιώργος Κοντονής

           ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ 
                ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια: