Σελίδες

ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 91.2

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ...


      
         "Η Εκκλησία μας Ενώνει ολους, μας αγαπά και μας συγχωρεί αν κάνουμε κάποιο λάθος. Γι'αυτό ήρθα να σας επισκεφτώ, να πάρω την Ευλογία σας, για τήν μεγάλη προσπάθεια που εχουμε μπροστά μας..."!
           Τόνισε ο υποψηφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μειμαράκης, ο οποιος επισκέφθηκε τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος τον Μακαριοτατο κ. Ιερώνυμο.
          Ο Ευαγγελος Μειμαράκης αναφέρθηκε στο Κοινωνικό και Φιλανθρωπικό εργο της Εκκλησίας και ειπε πως επισκέφθηκε τον Αρχιεπίσκοπο για να εκφράσει τον θαυμασμό του για το μεγάλο εργο που κάνει, τονίζοντας  πως, "η ΝΔ θα ειναι αρωγός σε αυτό. Και αν θελήσει ο Θεός και με τήν βοήθεια των Πολιτών γίνουμε Κυβέρνηση, θα στηρίξουμε με μεγαλύτερη δύναμη, οσο μπορούμε την Εκκλησία και το μεγαλο εργο που επιτελεί..."!

    
          Ακόμα ο κ. Μειμαράκης αναφέρθηκε στίς δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα και υπογραμμισε οτι "οφείλουμε πλέον να συστρατευτούμε ολοι στο εργο της Εκκλησίας, διότι αυτός ο χώρος σε αυτές τίς δύσκολες στιγμές, ειναι καθοριστικός στην ιστορία της χώρας..."!
            Απο την πλευρά του ο Αρχιεπισκοπος κ. Ιερώνυμος ειπε πως, "...σήμερα μόνο στήν Αρχιεπισκοπή 53.000 μερίδες φαγητού την ημερα και αυτό δέν λύνει το πρόβλημα, απλώς βοηθάει! Και αυτό γίνεται σε ολη τήν Ελλαδα..."!
            Και ο Μακαριοτατος κατέληξε.
          "Ευχομαι να εχετε δύναμη και τα παθήματα να μας γίνουν μαθήματα. Σε ολους. Και σε εμας στην Εκκλησία και σε εσάς στήν Πολιτική και στον λαό μας..."
            Λογια μεστά και ολο νόημα! Με πολλά μηνύματα και με αρκετούς αποδέκτες!..
Γιώργος Κοντονής
          

Δεν υπάρχουν σχόλια: