Σελίδες

ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 91.2

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ

           
 Με Βυζαντινές Τιμές και με Μεγαλοπρέπεια εγιναν και εφέτος οι Εορταστικές Εκδηλωσεις, στήν Μνήμη του Εθναπόστολου Κοσμά τού Αιτωλου.
            Εδω στην Νέα Φιλαδέλφεια, στόν περίκαλο Ιερό Ναό του Αγίου Κοσμά ολα εγιναν οπως τα ειχε προγραμματίσει ο πνευματικός μας πατέρας,ο προϊστάμενος του ΙΝ, ο Αρχιμανδρίτης ο π. Τιμόθεος Ηλιάκης, με την σπουδαία συνεργασία του γνωστού Αγιογράφου τού Αρχιμανδρίτη π. Τιμόθεου Παναγιωτακοπουλου και του Πρωτοπρεσβύτερου π. Αθανασίου Καρυάμη.
            Ολες οι Θρησκευτικές Εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν προεξάρχοντος του Μητροπολίτου Νέας Ιωνίας Φιλαδελφείας του Σεβασμιοτάτου κ. Γαβριήλ, ο οποιος στα κηρύγματά του αναφέρθηκε στο εργο και τήν δραση του Εθναπόστολου Κοσμά του Αιτωλού.
            Το video, που βλέπετε ειναι απο τήν περιφορά των Ιερών Λειψάνων και της Θαυματουργού Εικονας τού Αγίου Κοσμά, που εγινε προεξάρχοντος του Σεβασμιοτάτου κ. Γαβριήλ. 
Βοήθεια μας ο Αγιος Κοσμάς Σεβασμιοτατε.
Χρόνια πολλά και τού χρόνου.
Γιώργος Κοντονής.
              *** Σημ. Συντ.
                   Το video της Θειας Λειτουργίας, που τελέσθηκε χοροστατούντος του Μητροπολίτη Νεας Ιωνίας Φιλαδελφειας του  Σεβασμιοτατου κ. Γαβριήλ, αλλα και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αβύδου κ. Κύριλλου, θα το μεταδώσουμε τίς επόμενες ημέρες...
Γ Α Κ

Δεν υπάρχουν σχόλια: