Σελίδες

ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 91.2

Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

             Με την βοήθεια του Παντοδύναμου Θεού και του Αγίου Κοσμα, με την περιφορά τών ιερών λειψάνων καί της θαυματουργού Εικόνας του Εθναπόστολου Κοσμά του Αιτωλου, έληξαν οι θρησκευτικές εκδηλώσεις του Ιερού Ναου του Αγίου Κοσμά, εδώ στην Νέα Φιλαδέλφεια. 
             Τον Μέγα Εσπερινό της Παραμονής της Εορτής τού Αγίου, που προεξηρχε ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας Φιλαδελφείας, ο Σεβασμιότατος κ. Γαβριήλ, οπως και ανήμερα στην πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία που χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος κ. Γαβριήλ και Συλλειτούργησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αβύδου κ. Κυριλλος, καθώς και στην περιφορά στην οποία προεξηρχε ο κ. Γαβριήλ, εκατοντάδες πιστοί παρακολούθησαν τις θρησκευτικές τελετές, προσκύνησαν τόν Αγιο Κοσμά και πήραν τήν ευχή του Σεβασμιοτάτου.
              Με την ευκαιρια θα πρεπει να πω, πως ολα εγιναν ετσι οπως τα ειχε σχεδιάσει-προγραμματίσει ο πνευματικός μας πατέρας ο Αρχιμανδρίτης π. Τιμόθεος Ηλιάκης, με την συνεργασία του γνωστού Αγιογράφου Αρχιμανδριτη π. Τιμόθεου Παναγιωτακόπουλου και του Πρωτοπρεσβύτερου π. Αθανασίου Καρυάμη.
               Βοηθειά μας ο Αγιος Κοσμάς. Χρόνια πολλά.
               Και του χρόνου.
Γιώργος Κοντονής 
                    Σημ. Συντ.
                    Δείτε τώρα τίς δεκάδες αποκλειστικές φωτογραφιες της σελιδας ΦΩΣ ΧΡΙΣΤΟΥ, απο τίς θρησκευτικές εκδηλώσεις που εγιναν στην Μνήμη του Αγίου Κοσμα, στον Ομώνυμο Ιερό Ναό, εδω στην Νέα Φιλαδέλφεια.
Γ Α Κ




































Δεν υπάρχουν σχόλια: