Σελίδες

ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 91.2

Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

ΝΕΑ ΠΝΟΗ...

                     "Η χαρά ολων μας, ειναι τα παιδιά μας.
                Ειναι το στήριγμα και το μέλλον της χώρας μας.
                Αυτή η νεολαία ειναι το αυριο. Οι συνεχιστές των 
                παραδόσεων και της ιστορίας της πατριδος μας"
           Αυτά τόνισε ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας, ο Σεβασμιότατος κ. Γαβριήλ   μιλώντας στην εκδήλωση των Κατηχητικών Σχολείων, που εγινε χθές τό απόγευμα και μάλιστα σημείωσε μεγάλη επιτυχία!
                Τήν εορταστική αυτη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με τήν ευκαιρια τής λήξης τής Σχολικής Περιόδου καί τήν οποία παρακολούθησαν εκατοντάδες άτομα κάθε ηλικίας, διοργάνωσε με άψογο τροπο η Ιερά Μητρόπολης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας, υπό τήν καθοδήγηση τού Σεβασμιοτάτου  και καλου μου φίλου κ. Γαβριήλ, τόν οποίο υπεραγαπούν ολοι και ιδιαιτερα πολυ τα παιδια. Η νεολαία μας.
                Εντύπωση εκαναν σε ολους τα θεατρικά σκετς, οπως και τα τραγούδια των παιδιών που πήραν μέρος στίς εκδηλώσεις και δίκαια  "εισέπραξαν τα χειροκροτήματα" του κόσμου. 
                Στό τέλος της εορταστικής αυτής εκδήλωσης, η οποία επαναλαμβάνω σημείωσε μεγάλη επιτυχία, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ χαιρέτησε εναν εναν τούς παρευρισκομένους, στούς οποίους κάτι ειχε να πει. Εδω να σας πω, πως ολοι ηθελαν να έρθουν κοντά, να πλησιάσουν τον Σεβασμιότατο, να ασπαστούν την δεξιά του και να πάρουν τήν ευχη του.
                Αξίζουν πολλά πολλά μπράβο σε ολους, αλλά ιδιαίτερα στόν Σεβασμιότατο κ. Γαβριήλ, τόν ακούραστο Αρχιερέα,ο οποίος εδωσε νέα πνοή στήν Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας. Κάτι πού τό ομολογούν ολοι!!!
           Μπραβο 
Γιώργος Κοντονής
                 Σημ. Συντ.
               Θέλω να ευχαριστήσω "το μάτι και το αυτί" της σελίδας ΦΩΣ ΧΡΙΣΤΟΥ, για το ρεπορταζ και τίς όμορφες και αποκλειστικές φωτογραφίες που μου εστειλε, αργα το βραδυ.
Γ Α Κ








Δεν υπάρχουν σχόλια: