Σελίδες

ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 91.2

Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Ε Υ Χ Ε Σ

           Με πολλές ευχές απο τον λαό για "Ετη Πολλά Μακαριότατε", ολοκληρώθηκε χθες η τριήμερη επίσημη επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου Αθηνών καί Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, στην όμορφη Σαντορίνη.
           Με την τέλεση της Θειας Λειτουργίας στόν Ιερό Ναό της Υπαπαντής του Σωτήρος, στήν περίκαλη, οσο και ιστορική Εκκλησία του Νησιού, ο Μακαριότατος ευχαρίστησε κλήρο και λαό για την φιλοξενία, ευχόμενος σε ολους "χρόνια πολλά με υγεία""!
           Ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος, που προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας συμπαραστατούμενος απο τόν Μητροπολίτη Θήρας Αμοργού και Νήσων τόν Σεβασμιότατο κ. Επιφάνιο και απο τούς κληρικούς του Νησιού, αφού εξήρε το εργο που επιτελείται από την Ιερά Μητρόπολη σε ολους τους τομείς και ιδιαίτερα σε αυτόν της Νεότητας ειπε οτι "προσεύχομαι για τα παιδιά και το μέλλον τους". Ευχές απο καρδιάς του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου.
           Στή Θεία Λειτουργία παρέστησαν οι εκπρόσωποι της Αρχής της Σαντορίνης και ολοι  οι πιστοί, οι οποιοι προσήλθαν και συμπροσευχήθηκαν, αλλά και έλαβαν τις ευχές του Μακαριοτάτου.
Γιώργος Κοντονής







Δεν υπάρχουν σχόλια: