Σελίδες

ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 91.2

Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΓΡΑΦΟΙ ΜΑΣ

           Αντιπροσωπεία του διοικητικού συμβουλίου του ΠΣΑΤ (Πανελλήνιος Συνδεσμός Αθλητικού Τύπου) επισκέφτηκε προχθές τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνων και Πασης Ελλαδος κ. Ιερώνυμο.
           Οι εκπρόσωποι των Αθλητικών Συντακτών (εδω θα πρέπει να σάς ενημερώσω, οτι ειμαι απο τούς πρώτους αθλητικούς συντάκτες της χώρας μας, της παλιάς εκείνης δύσκολης αλλά καλής δικής μας εποχής!) ενημέρωσαν τον Μακαριότατο για την δραστηριότητα του Συνδέσμου ιδιαίτερα στο Φιλανθρωπικό του εργο!
           Ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ, ο Σωτήρης Τριανταφύλλου, οι αντιπρόεδροι Θεόδωρος Νταβέλης καί Απόστολος Νταλούκας οπως και το μέλος Χρήστος Μπόης, συζήτησαν με τον Αρχιεπίσκοπο για πολλα θέματα και ζήτησαν απο τον Μακαριότατο την συμβολή του για να υλοποιηθεί η πρώτη φάση της πρωτοβουλίας. Ετσι αποφασίστηκε στη διάρκεια των τελικών του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος Τύπου, να μαζευτούν παιδικά ρούχα και να δοθούν σε οικογένειες που εχουν ανάγκη.
           Φεύγοντας απο το γραφείο του Αρχιεπισκόπου, η αντιπροσωπεία του ΠΣΑΤ, αφου ευχαρίστησε τον κ. Ιερώνυμο, τον ενημέρωσε και για κάποιες αλλες δραστηριότητες, που θα επιχειρήσει να αναλάβει ο Σύνδεσμος, προκειμένου να στηριχθούν ολοι οσοι εχουν ανάγκη.
           Μπραβο. Πολλά μπραβο στούς συναδέλφους μου του Αθλητικού ρεπορτάζ, για αυτές τις αξιέπαινες πρωτοβουλίες, που ανεβάζουν τον ΠΣΑΤ.
Γιώργος Κοντονής

Δεν υπάρχουν σχόλια: