Σελίδες

ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 91.2

Σάββατο 30 Μαΐου 2015

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!

           Η ποδοσφαιρική ομάδα Papades, της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης, ειναι πρωταθλήτρια!
           Στον τελικο αγώνα του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου UniLeague που εγινε στήν Βόρειο Ελλάδα, νικησε  με 3-2 την αντίστοιχη ομάδα του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ!
           Πρεπει να υπογραμμίσω οτι η ποδοσφαιρική ομαδα της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης αναδεικνύεται για δεύτερη φορά πρωταθλήτρια στο ποδόσφαιρο!
           Οι Papades δημιουργήθηκαν πρίν απο τρια χρονια και η δραση της ομαδας ειναι πολυ μεγαλη, ιδιαιτερα στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα 5χ5...
           Στο σύνολο της η ομαδα των αυριανών Θεολόγων και κληρικών ηταν εκπληκτική. Έπαιξε θαυμάσιο ποδόσφαιρο και η νίκη της υπήρξε δίκαιη!
           "Οι σπουδαστές μας εδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Έπαιξαν καλά. Πέτυχαν περισσότερα γκόλ. Και τούς αξίζουν συγχαρητήρια". Δήλωσε στούς δημοσιογράφους ο πρόεδρος της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης, ο π. Γρηγόριος Σταμκόπουλος.
            Προσωπικα και ως εκ των πιο παλιών αθλητικών συντακτών (ξεκίνησα την δημοσιογραφική μου καριέρα απο τα αθλητικά) λεω μπραβο για το πολυ ομορφο παιχνίδι της ομαδος Papades στον τελικό αγώνα!
             Τόν αγώνα το είδα σε video.
Γιώργος Κοντονής 




Δεν υπάρχουν σχόλια: