Σελίδες

ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 91.2

Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Η ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ

           Με απόλυτη επιτυχια εγινε στη νεα και καλαίσθητη  μεγαλη αίθουσα εκδηλώσεων του κτιρίου της Μητρόπολης Νέας Ιωνίας Φιλαδελφείας, το πρώτο σεμινάριο με θεμα την "εξομολογητική".
           Το σεμινάριο, που οπως ειπα ειναι το πρωτο απο τα τέσσερα , παρακολούθησαν δεκάδες ιερείς της Μητρόπολης, οι οποιοι οπως μου ειπαν ηταν "λίαν ικανοποιημένοι" απο ολα οσα άκουσαν κατά την διδασκαλία τους, απο τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Θερμοπυλών κκ Ιωάννη, ο οποιος ειναι και Ηγούμενος της Μονής Πεντέλης. Τον παρουσίασε ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας, ο Σεβασμιότατος κκ Γαβριήλ, ο οποιος και αναφέρθηκε στο πλούσιο εργο του Ιεράρχη.
            Τά ειδικά αυτά σεμινάρια, (θα ακολουθήσουν αλλα τρια που θα πραγματοποιηθούν στις 4 και 26 Μαιου και στις 9 Ιουνίου), πού εχουν θέματα τα οποια άπτονται στην Εξομολογητική και στο πολυ σημαντικό στο μυστήριο της μετανοίας των πιστών, τελούνται υπό την αιγίδα του Μητροπολίτη Νεας Ιωνίας καί Φιλαδελφείας τού Σεβαμιοτάτου κκ Γαβριήλ.
            Σε δηλώσεις του ο Σεβασμιότατος κκ Γαβριήλ ειπε πως "η επιμόρφωση των κληρικών της Μητροπόλεως ειναι πρώτη πρωτεραιοτητα". Και ναι ετσι ειναι. Ο Σεβασμιότατος εχει απόλυτα δίκιο. 
            Πολλά συγχαρητήρια. Και πολλά πολλά μπράβο.
Γιώργος Κοντονής


            




Δεν υπάρχουν σχόλια: