ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 91.2

Σάββατο, 11 Μαΐου 2019

Ιερά Πανήγυρις Συνάξεως Θαυματουργού Εικόνος Παναγίας Διασωζούσης και πάντων των εν Ιωνία, Καππαδοκία, Πισιδία και Ν. Ιωνία τιμωμένων Αγίων στη Ν. Ιωνία


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ
Ιερά Πανήγυρις Συνάξεως Θαυματουργού Εικόνος Παναγίας Διασωζούσης και πάντων των εν Ιωνία, Καππαδοκία, Πισιδία και Ν. Ιωνία τιμωμένων  Αγίων στη Ν. Ιωνία

Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας ανακοινώνει ότι την Κυριακή των Μυροφόρων, 12 Μαΐου 2019, θα εορτασθεί πανηγυρικά η Σύναξη της Ιεράς Θαυματουργού Εικόνος της Παναγίας της Διασωζούσης εκ της Σπάρτης Μικράς Ασίας και πάντων των εν Ιωνία, Καππαδοκία, Πισιδία και Νέα Ιωνία τιμωμένων Αγίων στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Αναργύρων Νέας Ιωνίας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια των Ιερών Ακολουθιών θα τεθούν προς προσκύνηση τα Ιερά Λείψανα που κοσμούν τους Ιερούς Ναούς της Ιεράς Μητροπόλεώς, τα οποία και μετέφεραν οι πρόσφυγες πρόγονοί μας με κόπο και θυσίες από τη γη της Μικρασίας στη νέα πατρίδα.
Τα Ιερά Λείψανα θα παραμείνουν προς προσκύνηση στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό έως και την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019.

Πρόγραμμα Εορτής
Παρασκευή 10 Μαΐου 2019
Ώρα 8.30μ.μ.-00.30π.μ.: Πανηγυρική Ιερά Αγρυπνία. Εσπερινός και επίσημη υποδοχή των Ιερών Λειψάνων που φυλάσσονται στους Ιερούς Ναούς της Ιεράς Μητροπόλεως υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ. Αρτοκλασία, Όρθρος και Θεία Λειτουργία.
Σάββατο 11 Μαΐου 2019
Ώρα 07.00π.μ.: Όρθρος και Θεία Λειτουργία.
Ώρα 7.00μ.μ.: Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Γαβριήλ και ακολούθως το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: