Τα Γρεβενά υποδέχτηκαν την Τίμια Κάρα του Οσίου Νικάνορος


Την Τίμια Κάρα του Οσίου Πατρός ημών Νικάνορος του Θαυματουργού, από την Ιερά Μονή Ζάβορδας, υποδέχτηκε η πόλη των Γρεβενών, το απόγευμα του Σαββάτου, 30 Ιουνίου 2018, στο ιστορικό Ρολόι της Πλατείας Ελευθερίας.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ, οι ιερείς της Μητροπόλεως, οι Δημοτικές, Αστυνομικές και Στρατιωτικές αρχές της πόλεως, άγημα του Τμήματος Παραδοσιακών  χορών του Δήμου Γρεβενών και πλήθος ευσεβών πιστών, υποδέχτηκαν την Τίμια Κάρα του Οσίου Νικάνορος και με Λιτανεία κατευθύνθηκαν στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, όπου τελέστηκε Ἀρχιερατικός Ἑσπερινός χοροστατοῦντος τοῦ Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας.
Όλοι οι πιστοί με τάξη και ευλάβεια, προσκύνησαν την Τίμια Κάρα του Οσίου Νικάνορος, η οποία θα παραμείνει προς προσκύνηση στα Γρεβενά μέχρι το πρωί της Τετάρτης, 4 Ιουλίου 2018.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΦΡΑΝΤΖΗΣ

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Δεν υπάρχουν σχόλια: