Η Σύναξη των Αγίων Δώδεκα Αποστόλων στη Νέα ΙωνίαΜε λαμπρότητα εορτάσθηκε το Σάββατο 30 Ιουνίου 2018 η Σύναξη των Αγίων ενδόξων και πανευφήμων Δώδεκα Αποστόλων στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος Νέας Ιωνίας, όπου τιμάται στη μνήμη τους το Ιερό Παρεκκλήσιο του Ναού.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας                 κ. Γαβριήλ χοροστάτησε στον Όρθρο και στη συνέχεια τέλεσε την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία με τη συμμετοχή Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως.
Στην ομιλία του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στο έργο, αλλά και στην ανεκτίμητη συμβολή των Αγίων Αποστόλων στην θεμελίωση και επέκταση της Εκκλησίας στον κόσμο, οι οποίοι ως συνεχιστές του σωτηριώδους έργου του Κυρίου επί της γης, υπέγραψαν το κήρυγμά τους με το αίμα τους, διατρανώνοντας την αλήθεια του ευαγγελικού λόγου.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως
Φωτογραφίες: Ευστάθιος Χιώλος       

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΦΡΑΝΤΖΗΣ

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Δεν υπάρχουν σχόλια: