ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΣ Η ΔΙΑΣΩΖΟΥΣΑ ΣΤΟΝ ΙΝ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

             Με την δέουσα ευλαβεια ο πιστός λαός των προσφυγούπολεων της  Επαρχίας (Νέα Ιωνία, Νέα Φιλαδέλφεια, Ηράκλειο καί Χαλκηδόνα) παρακολούθησαν σήμερα Κυριακή των Μυροφόρων την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νέαε Ιωνίας Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ.
             Ήταν μαζί του ο ιερός κλήρος της Μητροπόλεως του, υπό τόν Πρωτοσύγγελο τόν Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη π. Επιφανιο Αρβανίτη.
             Θα πρέπει να πω πως εδώ, την Παρασκευή το βράδυ έγινε η Σύναξη των ιερών Λειψάνων που φυλάσσονται σε όλους τους ΙΝ της Μητρόπολης και τα οποία είχαν τοποθετηθεί δεξιά κι'αριστερά της Θαυματουργού Εικόνας της  Παναγίας Μητέρας Μας της Διασώζουσας.            
             Οι πιστοί που είχαν κατακλύσει τον ΙΝ μέσα κι'εξω προσκύνησαν τα ιερά Λείψανα, την Θαυματουργή Εικόνα της Παναγίας Διασώζουσας καί πήραν την ευχή του Σεβασμιοτάτου κ. Γαβριήλ.


             Δείτε σε video όλη την τελετή, που έγινε πέρυσι (2017) κατά την ενθρόνιση της Παναγίας Μητέρας Μας της Διασώζουσας στην Μητρόπολη της Νέας Ιωνίας.
Γιώργος Κοντονής 

Γιώργος Κοντονής, Λέμυ Γ.Κοντονή

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Δεν υπάρχουν σχόλια: