ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΒΗΜΑΤΑΡΙΣΣΑΣ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ κ. ΓΑΒΡΙΗΛ

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
          Με Αγιορείτικη Βυζαντινή Μεγαλοπρέπεια θα παρακολουθήσουμε απόψε την Πρώτη Στάση των Χαιρετισμών, στόν Μητροπολιτικό Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων στη Νέα Ιωνία.
          Οι Χαιρετισμοί στην Υπεραγία Θεοτόκο θα γίνουν με όλες τίς Τιμές από τόν Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας Φιλαδελφείας τον Σεβασμιότατο κ. Γαβριήλ.
          Το Χαίρε θα το πει ο Σεβασμιότατος μπροστά στην Θαυματουργή Εικόνα της Παναγίας Μητερας Μας της Βηματάρισσας που από σήμερα θα βρίσκεται στόν ΙΝ των Αγίων Αναργύρων, όπου και θα παραμείνει στο Θρόνο Της, έως και την Κυριακή, Κυριακή της Ορθοδοξίας.
          Τόν Μητροπολιτικό Ιερό Ναό θα κατακλύσουν χιλιάδες πιστοί για να ακούσουν τούς πρώτους Χαιρετισμούς, να προσκυνήσουν την Θαυματιυργή Εικόνα Της ζητώντας την Βοήθεια Της και παίρνοντας την ευχή του Σεβασμιοτάτου.
Γιώργος Κοντονής 


Γιώργος Κοντονής, Λέμυ Γ.Κοντονή

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Δεν υπάρχουν σχόλια: