Σελίδες

ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 91.2

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

ΟΙ Α' ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΑΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΒΗΜΑΤΑΡΙΣΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
          Με τιμές που πρέπει και αρμόζουν ο λαός καί η Ιερά Μητρόπολης Νέας Ιωνίας Φιλαδέλφειας με επικεφαλής τόν Μητροπολίτη τόν Σεβασμιότατο κ. Γαβριήλ, υποδέχεται την ερχόμενη Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου στίς 7 το βράδυ, την θαυματουργή Εικόνα της Μητέρας Μας Παναγίας της Βηματαρισσας.
          Αμέσως μετά την άφιξη της Εικόνας, θα σχηματιστεί ιερά πομπή και η Μητέρα Μας Παναγία θα εγκατασταθεί στό Θρόνο Της στόν Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων.

             Στη συνέχεια και μετά τίς Παρακλήσεις στην Παναγία, θα γίνουν ενώπιον Της οι Α' Χαιρετσισμοί, η πρώτη Στάση των Χαιρετισμών από τόν Σεβασμιότατο κ. Γαβριήλ, τόν οποίο θα συνοδεύουν ιερείς απ'ολες τίς Εκκλησίες της Μητροπόλεως του.
             Η Θαυματουργή Εικόνα της Μητέρας Μας Παναγίας Βηματάρισσας θα μείνει στον Θρόνο της στούς Αγίους Αναργύρους μέχρι και τήν Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, Κυριακή της Ορθοδοξίας.
             Χιλιάδες πιστοί αναμένεται να κατακλύσουν τίς ημέρες αυτές τόν Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων, για να προσκυνήσουν της Θαυματουργή Εικόνα και να ζητήσουν την Βοήθεια της Μητετας Μας Παναγίας της Βηματάρισσας.
             Βοηθά Παναγιά Μου.
Γιώργος Κοντονής 

Δεν υπάρχουν σχόλια: