Σελίδες

ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 91.2

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Την ιδέα να ιδρυθεί ακαδημία ποδοσφαίρου της Αρχιεπισκοπής ανακοίνωσε ο Αρχιεπίσκοπος



Την ιδέα να ιδρυθεί ακαδημία ποδοσφαίρου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ανακοίνωσε σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος μετά την συνάντηση που είχε με τον παλαίμαχο διεθνή ποδοσφαιριστή κ. Βασίλη Τσιάρτα.

Ο κ. Τσιάρτας ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο για την συνάντηση τονίζοντας πως «σέβομαι την προσπάθεια του Αρχιεπισκόπου να μην αλλοιωθεί η χώρα μας».

Ο Αρχιεπίσκοπος αναφέρθηκε στην ενδιαφέρουσα συζήτηση που είχε με τον κ. Τσιάρτα και ανακοίνωσε ότι θα υπάρξει μία συνεργασία μαζί του, ώστε να δημιουργηθεί μία ακαδημία ποδοσφαίρου της Αρχιεπισκοπής.

Δημοσιογράφοι ζήτησαν από τον κ. Τσιάρτα να σχολιάσει τις αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την ελληνική σημαία και το νόμο αλλαγής ταυτότητας φύλου. Ο κ. Τσιάρτας επεσήμανε ότι «η σημαία μας δεν είναι χαρτομάντιλο και στις εθνικές επετείους πρέπει να την κρατούν μόνο ελληνόπουλα», ενώ για το νόμο υπογράμμισε ότι «είμαι κατά των προκλήσεων. Είναι διαφορετικό το ποιος έχει πρόβλημα και ποιος θέλει να δημιουργήσει μία νέα τάξη πραγμάτων.


 ΠΗΓΗ:http://www.ecclesia.gr/epikairotita/

Δεν υπάρχουν σχόλια: