Σελίδες

ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 91.2

Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Η ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΜΕΓΑΡΩΝ ΚΑΙ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟΣ κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ


               Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η ΤΡΑΓΩΔΙΑ που έπληξε τό Μεγάλο Πεύκο, την Νέα Πέραμο, αλλά και την Μάνδρα με τα δυσάρεστα αποτελέσματα στην συνέχεια, η Μητρόπολης Μεγάρων και Σαλαμίνας και ο Σεβασμιότατος κ. Κωνσταντίνος, βρέθηκαν αμέσως κοντά και δίπλα στούς πληγέντες!
             "Όλες οι υπηρεσίες και όλοι εμείς τούτες τίς δύσκολες ώρες που περνάνε οι συμπολίτες μας στην Μανδρα και στην Νέα Πέραμο, βρίσκονται δίπλα στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη...", ήταν το μήνυμα που έστειλε πρός όλους ο Σεβασμιότατος κ. Κωνσταντίνος.
               Κι'ακόμα έγινε δέηση για την ανάπαυση των ψυχών των αδικοχάμων.
               Ο Σεβασμιότατος κ. Κωνσταντίνος έστειλε συλλυπητήρια στίς οικογένειες των θανόντων. 
                 Μάλιστα ο καλός ποιμενάρχης, από τα βάθη της καρδιάς του, ευχαρίστησε τόν  Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος τόν Μακαριότατο κ. Ιερώνυμο,οπωςκαι τούς Αρχιερείς τούς Σεβασμιοτατους Μητροπολίτες, οι οποίοι επικοινώνησαν με τόν κ. Κωνσταντίνο προκειμένου "να τόν στηρίξουν ηθικά στόν πατρικό θρήνο που βιώνει εξ'αιτίας του πόνου των πνευματικών του παιδιών..."
                Όλοι οι Αρχιερείς θέλουν υλικά να παράσχουν κάθε βοήθεια στούς πληγέντες.
                Τώρα 
                Με απόφαση του Σεβασμιοτάτου κ. Κωνσταντίνου όλος ο μηχανισμός της Μητροπόλεως του, τίθεται στην βοήθεια των πληγέντων. Έτσι,
                  Βέβαια όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε τό έργο, το πραγματικά δύσκολο έργο που έχει αναλάβει η Ιερά Μητρόπολης Μεγάρων και Σαλαμίνας και προσωπικά ο Σεβασμιότατος κ. Κωνσταντίνος.
                  Η παρούσα σελίδα ΦΩΣ ΧΡΙΣΤΟΥ, αλλά και όλες οι σελίδες μας, οι συνεργάτες μου κι'εγώ είμαστε Σεβασμιότατε δίπλα σας και κοντά σας σε ότι χρειαστείτε.
Γιώργος Κοντονής 


Δεν υπάρχουν σχόλια: